NewsOnline24

Єрмак розповів про позицію України щодо виборів президента США

Єрмак розповів, як Україна співпрацює з кандидатами у президенти США / фото ua.depositphotos.com

Українська влада працюэ з обома кандидатами в президенти США. Про це сказав керівник Офісу президента Андрій Єрмак на Форумі » Україна 2024. Незалежність».

«Ми працюємо з обома штабами кандидатів у президенти США… Наше головне завдання, щоб всі в Америці, й особливо обидва кандидати, мали щоденну інформацію що відбувається, чого потребує Україна, і чому сьогодні перемога України, чому сьогодні незалежна самостійна Україна в міжнародно визнаних кордонах є національними інтересами, в тому числі США та інших наших партнерів», — наголосив він.

Єрмак додав, що це постійна робота. «Це просто робота, її треба  робити кожного дня», — зазначив він.

Відео дня

Вибори президента США і Україна

Президент Володимир Зеленський сказав в інтервʼю представникам індійських засобів масової інформації, що у питанні підтримки України США необхідно зачекати на президентські вибори в країні. 

На запитання щодо того, чи зможе Україна продовжувати бойові дії, якщо Дональда Трампа буде обрано президентом США, він зазначив, що «ми побачимо в листопаді».

Зеленський зазначив, що під час війни мав одну розмову з Трампом і чув меседжі лише, що він буде підтримувати Україну, і прагне зупинити війну.

www.unian.ua

Exit mobile version