1500 км для дронів — не проблема. Україна вразила понад 30 НПЗ і нафтобаз у Росії, — Зеленський

Фото: президент України Володимир Зеленський (Getty Images) Автор: Тетяна Степанова

Для дронів Служби безпеки України відстань у півтори тисячі кілометрів вже не проблема. Вони уразили вже понад 30 нафтопереробних заводів, терміналів і нафтобаз у Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента Володимира Зеленського під час привітання воїнів Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України з 30-ю річницею заснування ЦСО.

Зеленський зазначив, що Центр спеціальних операцій «А» — по праву один із найкращих бойових підрозділів України.

«Ваші бойові результати позитивно вплинули на всі стратегічні битви цієї війни — від захисту Києва до очищення від ворога простору Чорного моря, від боїв на Харківської та Донецької областей до спеціальних операцій у стратегічній глибині ворожої території», — сказав президент.

За його словами, «українці мають знати та бути вдячні воїнам ЦСО за мінусування економічного потенціалу Росії, який працює на війну, — за удари по російській нафтопереробці».

«Вже уражено понад 30 нафтопереробних заводів, терміналів і нафтобаз держави-терориста. Для дронів СБУ вже й відстань у півтори тисячі кілометрів не проблема. Разом з успіхами ГУР та наших Збройних сил це дуже вагомі результати, які наближають справедливе для України закінчення цієї війни та забезпечують реальну, відчутну, болісну відповідальність Росії за все скоєне проти України», — наголосив Зеленський.

Успішна робота дронів СБУ

Нагадаємо, вночі 20 червня дрони Служби безпеки України (СБУ) успішно атакували російські нафтобази в Тамбовській області та у республіці Адигея.

Також у Ростовській області РФ у ніч проти 18 червня сталася атака із застосуванням безпілотників, внаслідок чого спалахнув нафтооб’єкт. Це була спецоперація СБУ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *