NewsOnline24

Атака «Шахедів»: від падіння уламків у Києві сталося займання в житловому будинку

Оновлено Унаслідок падіння уламків ворожих ударних дронів у Печерському районі Києва сталося займання в житловому будинку.

Про це в Телеграмі повідомляє КМВА, передає Укрінформ.

"Внаслідок повітряної атаки ударних БпЛА на Київ в Печерському районі попередньо сталося загоряння на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку", — йдеться в дописі.

Оперативні служби прямують на місце, зазначив очільник КМВА Сергій Попко.

Своєю чергою міський голова Віталій Кличко поінформував: "Виклик екстрених служб у Печерський район. За попередньою інформацією, внаслідок падіння уламків загоряння на першому поверсі житлового будинку".

За кілька хвилин у КМВА уточнили: "Попередньо внаслідок повітряної атаки російських безпілотників сталася розгерметизація газової труби. До місця виклику терміново Київгаз. Ведеться розвідка".

Крім того, додали згодом у міській військовій адміністрації, пошкоджено близько 20 автомобілів. Уламки впали  на території дитячого садочка. Інформація щодо ймовірних постраждалих уточнюється.

Як повідомлялося, під час атаки ворожих безпілотників у столиці було чути вибухи, міська влада повідомила про роботу ППО.

www.ukrinform.ua

Exit mobile version