NewsOnline24

Давайте подивимось, хто й звідки реально керував та керує державою

‌Люди, які лякають українців загрозою зовнішнього управління, ви серьйозно? Тобто роками й до сьогодні в нас, виявляється, було внутрішнє управління?

Гаразд, давайте подивимось хто й звідки реально керував та керує державою. Ахметов з Британії, Коломойський з Швейцарії, Фірташ з Австрії, Іванющенко, Януковичі, Арбузов, Новінський, Курченко, Клименко та решта неколишніх з Росії. Власне й ті олігархи та можновладці, які зараз тривало перебувають в Україні, все одно мають житло та активи за кордоном. Дехто обрав Іспанію, Ізраїль, Італію, Францію, інші розвинені країни. Їх діти мають іноземні паспорти, як і їх оточення, що часто займає високі посади тут (до прикладу скандали з громадянством Труханова, Насірова, Рабіновіча, ще купи топ-чиновників й депутатів).

‌Тож яке зовнішнє управління вам ще потрібно?

‌Для цих людей Україна з її корупцією та недіючими законами – ідеальний майданчик у для заробляння швидких шалених грошей.

Але ви й далі тіште себе ілюзіями щодо їх роботи на майбутнє країни чи побудову ефективної держави. Та не забувайте боятись Госдепу, масонів чи світової закуліси.

(Еще нет голосов, оставьте первым)

Exit mobile version