NewsOnline24

Дизайн Xiaomi 15 і 15 Pro розкрито офіційно – анонс найближчими днями

Опубліковано перші офіційні зображення Xiaomi 15 / фото Xiaomi

Компанія Xiaomi нарешті показала дизайн смартфонів серії Xiaomi 15, а також трохи розповіла про нововведення. Презентація пристроїв відбудеться вже 29 жовтня.

Xiaomi 15 і Xiaomi 15 Pro, судячи з постерів, матимуть приблизно однаковий вигляд. В останніх поколіннях змін у дизайні не так і багато, навіть квадратний блок камери з маркуванням Leica залишили на місці. Щоправда, плоскі грані цього разу зробили матовими.

Xiaomi 15 Pro буде більшим за молодшу версію, яка оснащена 6,36-дюймовим дисплеєм з рамками 1,38 мм. Обидва пристрої першими на ринку оснастять топовим процесором Snapdragon 8 Elite. Також новинки отримають ультразвуковий сканер відбитків пальців.

Відео дня

Xiaomi 15

Xiaomi 15 Pro

Разом із Xiaomi 15 на презентації 29 жовтня компанія представить годинник Xiaomi Watch S4, серію планшетів Xiaomi Pad 7 і операційну систему HyperOS 2.0.

У ранніх витоках йшлося про те, що Pro-модель Xiaomi 15 отримає поліпшену потрійну камеру на 50 Мп, включно з надширококутним 50-мегапіксельним модулем із великим сенсором. А захист від пилу і води в обох моделей буде порівнянний з тим, який стоїть у «невбиваних» смартфонах.

Раніше журналісти вибрали 5 найбільш збалансованих смартфонів Xiaomi у 2024 році. У список потрапили свіжі і не дуже пристрої китайського вендора.

www.unian.ua

Exit mobile version