NewsOnline24

Dolce & Gabbana випустив парфуми для собак: запах, вартість та реакція ветеринарів

Парфуми для собак / Фото: dolcegabbana.com

Компанія стверджує, що це безпечна косметика для домашніх тварин.

Італійський модний бренд Dolce & Gabbana штурмує світ парфумерії для собак з Fefé, який змусить псів «пахнути на мільйон доларів».

Про це пише Oddity Central.

Парфуми Fefé за ціною 99 євро за 100 мл випускається в «гладкому зеленому лакованому скляному флаконі, прикрашеному яскраво червоним металевим ковпачком та дорогоцінною лапою, вкритою 24-каратним золотом».

Що стосується запаху, він містить «теплі ноти іланг-ілангу, чисті відтінки мускусу та деревно-вершкові відтінки сандалового дерева». Натхненний «безумовною любов'ю» засновника D&G Доменіко Дольче до свого вірного собаки Фефе, новий дизайнерський парфум для собак — це безпечна косметика для домашніх тварин, сертифікована, схвалена ветеринарами, протестована на безпеку та «приємна собакам».

Парфуми для собак / Фото: dolcegabbana.com

«Розпиліть Fefé на руки або на щітку і продовжуйте терти або розчісувати шерсть собаки від середини тіла до хвоста, щоб подарувати їй момент ароматних пустощів», — йдеться на сайті Dolce & Gabbana.

Новини про вторгнення Dolce & Gabbana в індустрію туалетного приладдя для собак отримали деяку критику з боку ветеринарів, попри заяви компанії про те, що Fefé не містить спирту та повністю безпечний для собак. Ціна дизайнерського парфуму — один із найсильніших пунктів суперечки, і деякі експерти з тварин стверджують, що розчаровує той факт, що такий продукт випускається в той час, коли багато людей зазнають економічних труднощів.

«Парфуми для собак з ароматами іланг-ілангу та сандалового дерева — марна трата грошей, яка може дратувати собак», — сказав один ветеринар.

Парфуми для собак / Фото: dolcegabbana.com

«Нюх у собак настільки розвинений, що вони все одно зможуть відчути природний запах одне одного, навіть якщо користуються парфумами», — пояснив Фабіан Ріверс, посол з питань благополуччя Королівського товариства із запобігання жорстокому поводженню з тваринами (RSPCA). «Але я не здивуюся, якщо виявлю, що собаки відволікаються або дратуються від запаху парфумів».

Нагадаємо, собака підпалив будинок, пожувавши батарею. На щастя, ані люди, ані тварини не постраждали.

tsn.ua

Exit mobile version