NewsOnline24

«Допоможіть нам!»: жителі Суджанського району звернулися до Путіна

Мешканці Суджі звернулися до росіян

Суджанці плачуть, що влада нахабно бреше про "контрольовану ситуацію".

Мешканці Суджанського району Курської області звернулися до «єдиного й неповторного» диктатора Володимира Путіна. Бідкаються, що вони «весь цей час підтримували «СВО», натомість їх кинули напризволяще. Мовляв, ніхто неприйшов на допомогу, коли у місто зайшли «іноземні війська з НАТівською технікою» та перетворили його на руїни.

Про це пише журналіст Юрій Бутусов.

Жителі Курської області звернулися до Путіна

Звернення до «уважаємого Владіміра Владіміравіча»

Слід зауважити, що доволі складно беземоційно слухати волання «простих росіян, які ні в чому не винні». Адже мешканців українських Бучі, Маріуполя, Херсона також ніхто не попереджав, і врятуватися вдалося далеко не усім. Втім громадян держави-агресорки зовсім не хвилювали проблеми мирних українців, в яких забрали рідних, будинки чи життя. А дарма, бо карма – річ вперта й завжди спрацьовує так, як має.

Раніше Подоляк прокоментував реакцію Путіна на події у Курській області. За його словами, у тому, що відбувається, винен лише один суб'єкт – агресор, тобто Росія. Безумовно, вона сама затягує війну на свою територію, ареал якої лише збільшуватиметься, це абсолютно історичний процес.

tsn.ua

Exit mobile version