NewsOnline24

Експерти назвали найкращі смартфони для студентів/школярів під різний бюджет

Найкращі смартфони 2024: 6 моделей для школярів і студентів / фото ua.depositphotos.com

Популярне видання про техно Android Central напередодні 1 вересня випустило матеріал із добіркою найкращих смартфонів Android для студентів і школярів. Ці гаджети пропонують чудову продуктивність, хорошу батарею, а також захист від води і пилу.

Топ складається здебільшого з доступних апаратів, оскільки у багатьох учнів немає грошей, щоб дозволити собі найостанніший iPhone або Android-флагман. Наприклад, «найдорожчий» смартфон у добірці обійдеться дешевше за $500.

  • Google Pixel 8a – найкращий загалом. У смартфона є все, що потрібно: топова оптика, оптимальне залізо і солідна автономність, а коштує він при цьому відносно недорого. А оновлюватися він буде аж до 2030 року, коли вийде Android 20.
  • Samsung Galaxy A35 – найкраще співвідношення ціни та якості. При ціннику дешевше $350 смартфон пропонує оптимальну основну і фронтальну камери, надплавний 120-герцовий дисплей, а також має захист від води і пилу за стандартом IP67.
  • Samsung Galaxy A25  найкраща батарея. Автономність гаджета забезпечує акумулятор 5000 мАг – він з легкістю «живе» повний робочий день без підзарядки. Крім того, все гаразд із фотоможливостями – вирішує якісна потрійна камера на 50+8+2 Мп з оптичною стабілізацією на головному модулі.
  • Відео дня

    Samsung Galaxy A25

  • OnePlus 12R – найкраща продуктивність. За неї відповідає екс-флагманський чипсет Snapdragon 8 Gen 2, тобто із запуском вимогливих ігор проблем не виникне навіть за кілька років.
  • OnePlus Nord N30 – найдешевший варіант. За обмеженого бюджету ви отримуєте великий термін служби батареї, великий 6,72-дюймовий дисплей з частотою 120 Гц і 108-мегапіксельний основний сенсор: все те, що люди шукають у бюджетнику.
  • Moto G Stylus (2024) – найкращий для нотаток. Оновлена модель отримала бездротову зарядку і оновлений екран, зберігши при цьому основну фішку – вбудований стилус. Такий зараз можна знайти тільки в топових Samsung Galaxy Ultra.
  • Moto G Stylus 2024

    Раніше експерти обрали 5 найбільш збалансованих смартфонів на ринку. Найкращим загалом назвали OnePlus Nord 4, який доволі значно вирізняється з-поміж інших девайсів виробника, та й конкурентів у своєму сегменті.

    А якщо ви з тих користувачів, для яких швидкість зарядки смартфона один з його головних аспектів, то експерти склали рейтинг смартфонів з найшвидшою зарядкою. На відміну від айфонів, Android-девайси вже давно пішли вперед за потужністю зарядки, причому це не обов’язково має бути флагман.

    www.unian.ua

    Exit mobile version