NewsOnline24

Генштаб ЗСУ підтвердив удар по нафтобазі у Воронезькій області

Ілюстративне фото (скрін відео) Автор: Валерія Поліщук

Сьогодні вночі українські Сили оборони завдали удару по базі зберігання пально-мастильних матеріалів «Аннанєфтєпродукт» поблизу населеного пункту Анна у Воронезькій області Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Генерального штабу ЗСУ.

Над об’єктом працювали системи російської ППО, проте зафіксовано влучання в один із вертикальних резервуарів, що спричинило пожежу.

Операцію здійснила Служба безпеки України у співпраці з іншими підрозділами Сил оборони. Наразі уточнюються результати ураження.

Атаки в РФ

У ніч на 4 жовтня в Пермському краї Росії сталася велика пожежа на базі зберігання нафтопродуктів, площа займання сягнула 10 тисяч квадратних метрів.

Крім того, у російському Новосибірську сталася пожежа в будівлі обласного управління ФСБ. Невідомі закинули ємність із легкозаймистою сумішшю через вибите вікно, що призвело до займання.

Раніше, в ніч на 29 вересня, в кількох регіонах Росії також було неспокійно. У Краснодарському краї пролунали вибухи, а поблизу військового аеродрому в Єйську спалахнула пожежа. За інформацією місцевих джерел, на об’єкті могли зберігати ракети «Кинджал».

Того ж дня вибухи відбулися в Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській, Воронезькій та Саратовській областях.

У Волгоградській області, ймовірно, була атакована ще одна військова база. За словами керівника Центру протидії дезінформації при РНБО Андрія Коваленка, там зберігали іранські балістичні ракети.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version