NewsOnline24

iPhone 16 Pro вийде в чотирьох кольорах, включно з класичним часів iPhone 8

iPhone 16 Pro вийде в класичному золотому кольорі та нагадуватиме iPhone 8 / фото Apple

Китайський інсайдер Fixed Focus Digital підтвердив основні витоки про новий iPhone, включно з інформацією про дизайн. iPhone 16 Pro отримає класичний золотий колір шампанського, як у серії iPhone 8, випущеної у 2017 році.

Очікується, що новий золотий відтінок замінить «титановий синій», який вперше з’явився в iPhone 15 Pro. Також на вибір покупцям залишаться стандартні варіанти – чорний, білий і натуральний титан.

Раніше в мережі вже з’являлися зображення макетів iPhone 16 Pro у трьох кольорах корпусу – схоже, це фінальний дизайн. Крім показаних, на цьому знімку ще має бути золота.

Відео дня

Макети iPhone 16 Pro у трьох кольорах / фото з твіттера

Також у повідомленні йдеться про те, що окрім повернення класичного кольору, розмір екрана iPhone 16 Pro виросте з 6,1 дюйма до 6,3 дюйма, що зробить смартфон найбільшою моделлю Pro в історії Apple.

Серед інших нововведень флагманської моделі iPhone очікується поява перископічного телеоб’єктива з п’ятикратним оптичним наближенням, як в iPhone 15 Pro Max. У торішній Pro-моделі встановлений звичайний телеоб’єктив із триразовим зумом.

Якщо в планах Apple нічого не зміниться, серія iPhone 16 буде представлена в середині вересня, імовірно, 10 числа. Разом з ними анонсують нові Apple Watch, AirPods і, можливо, iPad з iPad mini. А навесні 2025 року вийде новий бюджетний iPhone SE, характеристики якого порадують навіть Android-юзерів.

www.unian.ua

Exit mobile version