NewsOnline24

Із зони активних бойових дій Покровського району рятувальники за тиждень евакуювали 164 людини

Інфографіка З Покровського району на Донеччині із зони ведення активних бойових дій рятувальники з початку минулого тижня вивезли 164 людини.

Як передає Укрінформ, про це 16 вересня у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

«Протягом минулого тижня рятувальники евакуювали 164 людини із зони ведення активних бойових дій, а саме з Покровського району», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також рятувальники Донеччини продовжують щоденно забезпечувати водою жителів прифронтових населених пунктів, і протягом тижня підвезли 224 кубометри питної та 11 кубометрів технічної води.

Крім того, рятувальники протягом минулого тижня розвантажили та розвезли 1,93 тонни гуманітарного вантажу жителям прифронтових населених пунктів Донецької області.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня росіяни вбивають та травмують цивільних жителів, руйнують будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту — близько 300 км. Покровський напрямок зараз «найгарячіший».

На підконтрольній українській владі території Донеччини ще залишаються близько 376 тис. цивільних. Якщо брати до уваги населені пункти, які віднесені до зони активних бойових дій, там у 16 громадах залишилося близько 49 тис. осіб.

Фото ілюстративне / В'ячеслав Мадієвський

www.ukrinform.ua

Exit mobile version