NewsOnline24

Ізраїль почав завдавати ударів по цілях в Ірані

Фото: Getty Images

CNN з посиланням на неназваного високопосадовця повідомляє, що Ізраїль почав завдавати ударів у відповідь по Ірану. Збройні сили Ізраїлю підвтердили, що б’ють по військових цілях.

Дослівно: «Ізраїль почав наносити удари у відповідь по Ірану після атаки з боку Тегерана на початку цього місяця, повідомив один із високопосадовців.»

Деталі: Напівофіційне інформаційне агентство Tasnim повідомило, що на захід від іранської столиці пролунало кілька вибухів.

Кілька вибухів пролунали в Тегерані в суботу вранці за місцевим часом, повідомляє іранське напівофіційне інформаційне агентство Fars.

Збройні сили Ізраїлю підтвердили удари по Ірану. «У відповідь на багатомісячні безперервні атаки іранського режиму проти держави Ізраїль армія оборони Ізраїлю завдає точних ударів по військових об’єктах в Ірані», — говориться у повідомленні.

Що було раніше: Перед цим видання The Washington Post дізналось, що прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив  адміністрації американського президента Джо Байдена про готовність країни завдати ударів по військових цілях Ірану, а не по ядерних або нафтових об’єктах.

www.pravda.com.ua

Exit mobile version