Кличко передав від громади столиці військову техніку захисникам на Харківщині

Київський міський голова Віталій Кличко передав українським захисникам на Харківському напрямку військову техніку від громади столиці, зокрема 50 БпЛА.

Про це Кличко написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Відвідав наших захисників на Харківському напрямку (Вовчанськ, Купʼянськ). Відвіз і допомогу від громади столиці, і спорядження, яке купуємо й залучаємо в якості благодійної допомоги. 92-й бригаді передав закуплені за кошти бюджету понад 50 БпЛА — зокрема, 31 Mavic3 та 20 Mavic 3T. Також днями бійцям вирушить автомобільна техніка. Загалом 92-й бригаді місто виділило з бюджету 97 млн грн", — написав міський голова.

Крім того, Кличко передав військовим Держприкордонслужби 100 fpv дронів, а також по 100 таких дронів 116-й окремій механізованій бригаді та спецпідрозділу ГУР МО «АРТАН».

Як повідомлялося, зранку 10 травня російські загарбники розпочали наступальні дії уздовж кордону в Харківській області. Через масовані ворожі обстріли почалася евакуація місцевих жителів.

Станом на вечір 17 травня ворог двічі намагався прорвати оборону на напрямках Глибоке-Липці й Бугруватка-Стариця. У Генштабі ЗСУ заявили, що ситуація під контролем.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *