Конкурент Galaxy і iPhone від Xiaomi розсекречений задовго до виходу

Яким буде Xiaomi 15 Ultra: вже відомі ключові фішки флагмана / фото Xiaomi

Зараз Xiaomi працює над 15 поколінням своєї номерної серії смартфонів. Як очікується, базові моделі Xiaomi 15 і 15 Pro вийдуть наприкінці жовтня, а 15 Ultra, яка конкуруватиме з топовими Galaxy і iPhone, з’явиться лише на початку 2025-го. Свіжий витік розкрив ключові подробиці про нього.

Традиційно, основний акцент зроблять на камерах. Повідомляється, що Xiaomi 15 Ultra отримає великий круглий блок по центру, який містить чотири камери. Основним буде 50-мегапіксельний сенсор; до нього приєднається новий перископічний об’єктив із помітно більшим розміром сенсора. З чуток, це буде 200-Мп модуль на базі сенсора Samsung ISOCELL HP9.

Що стосується матеріалу задньої панелі, джерело зазначає, що зараз Xiaomi тестує три прототипи Xiaomi 15 Ultra: проста шкіра, скловолокно і кераміка. Шкіра забезпечує відчуття преміум-класу, але схильна до подряпин, скловолокно – легший і міцніший варіант, але не такий преміальний за відчуттями. Кераміка ж може бути важчою і більш схильною до руйнування при ударі.

Відео дня

Також Xiaomi 15 Ultra приписують процесор Snapdragon 8 Gen 4, 24 ГБ ОЗП і акумулятор ємністю 6000 мАг. А на тлі інших смартфонів-флагманів він буде виділятися надтонкими рамками і дизайном з чотирма вигинами однакової глибини.

У ранніх повідомленнях йшлося про те, що 15 Ultra буде першим смартфоном на ринку із застосуванням двошарового дисплея OLED роздільною здатністю 2K. Ця технологія об’єднує дві OLED-матриці в одну, що підвищує яскравість і покращує енергоефективність, а також значно знижує ризик вигоряння.

Конкурент Galaxy і iPhone від Xiaomi розсекречений задовго до виходу

Xiaomi 14 Ultra

Ключові особливості Xiaomi 15 вже теж відомі. Вони першими на ринку отримають не тільки процесор Snapdragon 8 Gen 4, а й корпус із захистом IP69. Такий рівень захисту зазвичай зустрічається в так званих «невбивних» смартфонах, тому новенькі Xiaomi стануть дійсно унікальними апаратами.

Раніше повідомлялося, що всі майбутні смартфони Xiaomi стануть справжніми монстрами автономності. Зокрема, одну з моделей оснастять акумулятором ємністю 7500 мАг і швидкою зарядкою потужністю 100 Вт.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *