NewsOnline24

Ліга чемпіонів: Лунін вперше зіграв у сезоні, «Реал» поступився «Ліллю»

Це був не єдиний сенсаційний результат вечора.

Андрій Лунін пропускає з пенальті

У другому турі Ліги чемпіонів сталася довгоочікувана для українських вболівальників футболу подія: Андрій Лунін вперше у сезоні вийшов у стартовому складі мадридського «Реалу» через травму Тібо Куртуа.

Проте саме в цьому матчі «бланкос» судилося зазнати першої поразки в новому розіграші головного клубного трофея Європи. Французький «Лілль» скористався призначеним у ворота Луніна пенальті і сенсаційно відсвяткував домашню перемогу.

Після божевільної звитяги над «Динамо Загреб» з рахунком 9:2 мюнхенська «Баварія» розслабилася: німці теж вкрай неочікувано поступилися англійській «Астон Віллі», яка, хоч колись і вигравала Кубок європейських чемпіонів, але вже давно не тішила себе і фанів участю у найпрестижнішому єврокубку.

А от Загреб, навпаки, зробив правильні висновки з першого туру і спромігся на нічию з кривдником «Барселони» — «Монако». Рахунок цієї зустрічі 2:2.

Потішимося за іншого українського голкіпера Анатолія Трубіна: він захищав ворота «Бенфіки» у феєричному для португальців матчі із мадридським «Атлетіко» і записав до активу сухий поєдинок. А «орли» відвантажили «матрацникам» аж чотири голи.

«Ліверпуль» спокійно розібрався із знайомою донецькому «Шахтарю» «Болоньєю» 2:0. «Ювентус» на нервах витиснув три очки у протистоянні із «РБ Лейпциг» 3:2. А «Брюгге» був мінімально сильнішим за «Штурм Грац».

lb.ua

Exit mobile version