Мер Одеси планує подати апеляцію у справі щодо забудовника Ківана

Ексклюзив Мер Одеси Геннадій Труханов планує подати апеляцію на рішення Київського райсуду, за яким він має визнати недостовірною сказану ним інформацію, що паплюжить честь і гідність забудовника Аднана Ківана.

Про це Труханов сказав кореспонденту Укрінформу.

«Суд ухвалив рішення, що я маю спростувати інформацію, сказану про Аднана Ківана. Я буду подавати і апеляцію, і якщо треба – касацію», — зазначив Труханов.

У 2021 році Труханов емоційно висловився щодо забудови Італійського бульвару в Одесі будинками від «Кадорр груп», власником якої є бізнесмен Аднан Ківан. Землю на забудову, за словами Труханова, Ківан отримав від тодішнього очільника області Михайла Саакашвілі. Саакашвілі ж отримав за це пентхаус у новобудові, де відсвяткував гучне новосілля.

«Дивний збіг. Як тільки відмінили тендер по ремонту Київського суду, справа, яка тягнулася роками, здобула «логічне» завершення», — зазначив Труханов.

Також він повідомив, що зараз у Ківана з’явився партнер у будівельному бізнесі і той хоче відновити будівництво в Одесі.

«Оскільки Ківан хоче збудувати будинки на землі санаторію «Чорне море» на 13-й фонтану, він відправив до мене «перемовників», щоб отримати дозвіл від міста. Я відмовив. Після цього «активізувалася» вся ця історія з судом», — сказав Труханов.

Як повідомляв Укрінформ, мер Одеси Геннадій Труханов задекларував, що у 2021 році вітчим Микола Данилюк подарував його матері понад 11 мільйонів гривень. У декларації за 2022 рік йдеться про те, що мер позичив у своєї матері $200 000.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *