NewsOnline24

Можна забути про зарядку: ця функція iPhone зробить батарею «безсмертною»

Як збільшити час роботи iPhone: простий, але найефективніший спосіб / фото ua.depositphotos.com

Останнім часом користувачі iPhone дедалі частіше стикаються з проблемами з батареєю. Багато власників помічають, що з часом їхні смартфони швидше розряджаються – в окремих випадках справа закінчується заміною акумулятора або навіть самого пристрою.

Цей лайфхак допоможе максимально продовжити час роботи вашого iPhone. Він працює на будь-якому смартфоні Apple.

Вмикаємо режим суперенергозбереження

Ми знаємо, що iPhone за замовчуванням пропонує активувати режим економії енергії, коли заряд батареї опускається до 20 відсотків. Увімкнувши цей режим, можна легко збільшити час роботи пристрою на кілька годин.

Відео дня

Однак виникає проблема: при досягненні заряду акумулятора 80% це налаштування – якщо було ввімкнене до цього — автоматично вимкнеться. Втім, є один спосіб залишити її завжди ввімкненою, тим самим максимально заощаджуючи заряд.

Опції нескінченного режиму енергозбереження немає в налаштуваннях iPhone, але її можна швиденько налаштувати за допомогою вбудованого додатка «Команди». Для цього:

  • Відкрийте застосунок «Команди». Якщо раптом його у вас немає, скачайте його з Appe Store.
  • Заходимо у вкладку «Автоматизація» і натискаємо на «Створити автоматизацію під себе».
  • У запропонованому списку вибираємо «»Режим низького заряду». Ставимо галочку під пунктом «Вимкненео», тиснемо «Далі».
  • Натискаємо «Додати дію», вводимо в пошуку «»Режим низького заряду». Вибираємо пункт «Увімкнути/вимкнути режим низького заряду».

  • Вимикаємо пункт «Питати перед пуском».
  • Тепер вручну вмикаємо режим енергозбереження – після цього режим уже не буде відключатися. Таким чином його можна використовувати не тільки коли заряд акумулятора досягає критично низьких значень, а у випадках, коли ви, наприклад, вирушаєте в тривалу поїздку і забули пауербанк.

    Але варто врахувати, що в цьому режимі багато фонових процесів вимикаються, сповіщення можуть приходити із затримкою, а плавність анімацій і кадрова частота знижуються до 60 Гц. Втім, на користувацькому досвіді це навряд чи позначиться, зате ви безумовно помітите, що ваш смартфон тепер довше працює без підзарядки.

    Якщо ви вирішите вимкнути режим суперенергозбереження, просто зайдіть у «Команди», знайдіть потрібну автоматизацію і деактивуйте її.

    Якщо у вас смартфон Android, УНІАН ділився секретним налаштуванням, яке дасть змогу прискорити будь-який Android. Завантажувати якісь додатки або витрачати години на вивчення керівництва користувача не доведеться.

    www.unian.ua

    Exit mobile version