NewsOnline24

Нєбитов про підозрюваного в убивстві Фаріон: «Любить Україну, і йому здається, що він діяв правильно»

Нєбитов, фото УП

Заступник голови Національної поліції Андрій Нєбитов поділився враженнями після спілкування з підозрюваним в убивстві Ірини Фаріон В’ячеславом Зінченком.

Деталі: Нєбитов підтвердив, що «зброю не знайшли», додавши, що «злочин готувався не один день».

Пряма мова Нєбитова: «Звичайно, підозрюваний, який все це готував, придбав одяг і відслідковував усі шляхи відходу… і планував сховати зброю».

«Я скажу так: людина не сама собі надумала. Ви знаєте, що він був учасником певних груп, на жаль, не дуже проукраїнсько спрямованих».

Деталі: Разом з тим, на уточнююче питання журналістки Нєбитов сказав, що підозрюваний є «людиною абсолютно проукраїнською», «він поважає Україну».

Пряма мова Нєбитова «Є людина, абсолютно проукраїнська. Я особисто з ним спілкувався. Він поважає Україну. Його батько воює в певній бригаді.

Він любить Україну, і йому здається, що він діяв правильно. Він вважає, що не треба розділяти українське суспільство. У нього були свої мотиви».

«Він обрав об’єкт нападу… щоб ця людина була максимально незахищена».

«Він би не зупинився, якби правоохоронні органи його не зупинили і не заарештували».

Що передувало: Зінченко після обрання запобіжного заходу заявив журналістам, що не вбивав мовознавицю Ірину Фаріон, а до російського лідера Володимира Путіна ставиться негативно.

Передісторія:

www.pravda.com.ua

Exit mobile version