NewsOnline24

На Харківщині за день через російські обстріли поранені троє людей

Фото Упродовж дня російські військові атакували громади Куп’янського, Ізюмського та Богодухівського районів, поранені троє людей.

Про це у Телеграмі повідомляє Харківська обласна прокуратура, передає Укрінформ.

Зазначається, що 3 жовтня ворог неодноразово бив по Куп’янську. Внаслідок обстрілу, який відбувся близько 9:40, пошкоджено будівлю навчального закладу. Орієнтовно о 12:30 ворог вдарив по місту ФАБ-250 з модулем УМПК. Пошкоджень зазнав житловий багатоквартирний будинок.

Також ворог з артилерії обстріляв село Глушківка Куп’янського району.

Окрім того, близько 15:00 збройні сили РФ вдарили по Куп’янську дроном, внаслідок чого пошкоджено зупинку громадського транспорту. Зазнали поранень двоє мирних мешканців — 44-річний чоловік та 16-річна дівчина. Їх ушпиталено до лікарні.

Неодноразово ворог обстрілював і Борівську СТГ Ізюмського району. Так, 2 жовтня у період з 5:00 до 6:00 російська армія вдарила трьома керованими авіаційними бомбами по селу Чернещина, внаслідок чого зруйновано приміщення автогаража та літній майданчик агрофірми, а також приватні домоволодіння.

3 жовтня у період з 15:50 по 16:00 зафіксовано влучання КАБа по селу Богуславка. Пошкоджено двоповерхівку та приватні домоволодіння.

Внаслідок артилерійського обстрілу з боку ЗС РФ села Перовське Золочівської ОТГ Богодухівського району постраждали троє мирних мешканців. Жінки віком 48 і 50 років зазнали гострої реакції на стрес, 44-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. Пошкоджено житлові будинки.

За процесуального керівництва Куп’янської, Ізюмської та Богодухівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялось, увечері 2 жовтня війська РФ атакували Харків керованими авіабомбами, одна з яких влучила в житловий п'ятиповерховий будинок у Салтівському районі. Постраждали 11 людей, серед яких — 3-річна дитина, п'ятьох людей госпіталізували.

Фото: Харківська обласна прокуратура

www.ukrinform.ua

Exit mobile version