NewsOnline24

На Київщині гасять лісові пожежі після нічного ракетного обстрілу

Фото Лісівники Столичного лісового офісу продовжують гасити пожежі на Київщині, що виникли внаслідок ракетного обстрілу вночі 30 вересня.

Про це у Телеграмі повідомило ДП «Ліси України», передає Укрінформ.

«Ворог вчергове здійснив масовану атаку на українські області та столицю, застосувавши ракети і ударні дрони. Лісівники Столичного лісового офісу продовжують боротьбу з наслідками ракетного обстрілу, що стався вночі 30 вересня», — йдеться в повідомленні.

За інформацією держпідприємства, станом на 7 ранку локалізовано 7 випадків пожеж на загальній площі 1,25 га у Вищедубечанській філії ДП «Ліси України». О 10 ранку було локалізовано нове загоряння на площі 1,1 га.

У гасінні пожеж задіяно 23 працівники та 11 одиниць спеціальної техніки, включаючи пожежні модулі та трактори з плугами. Паралельно з гасінням активних осередків лісівники проводять постійне патрулювання території. Виявляються нові точки займання, які можуть виникнути через тліючі уламки або іскри, перенесені вітром.

Наразі ситуація знаходиться під контролем лісівників. Проте роботи з повної ліквідації наслідків ракетної атаки тривають.

Як повідомлялося, з 19:00 неділі, 29 вересня до 8:00 понеділка, 30 вересня росіяни атакували Україну ракетами різних типів та ударними БпЛА. Усього радіотехнічні війська Повітряних сил виявили та здійснили супровід 76 засобів повітряного нападу.

Фото: Ліси України

www.ukrinform.ua

Exit mobile version