На Львівщині зіштовхнулися фура й легковик — травмовані четверо дітей

Фото Поблизу села Батятичі Львівського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автопоїзда та легкового авто, унаслідок якої постраждали четверо дітей.

Про це повідомило Головне управління Нацполіції у Львівській області, передає Укрінформ.

“Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня близько 12.50 на автодорозі Т1425 поблизу с. Батятичі Львівського району. Внаслідок зіткнення четверо пасажирів автомобіля “Опель” — діти віком 2, 5, 6 та 15 років — були доставлені у лікарню”, — йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, зіткнулися автопоїзд “ДАФ”, яким керував 24-річний житель одного із сіл району, та автомобіль “Опель Астра” під керуванням 24-річної жительки сусіднього села. Постраждали четверо пасажирів легкового авто — діти віком 2, 5, 6 та 15 років. Усіх їх доправили в лікарню.

За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу. Максимальне покарання за цією статтею — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На Львівщині зіштовхнулися фура й легковик - травмовані четверо дітей

Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаєві внаслідок зіткнення двох автомобілів постраждали шестеро людей, у тому числі дві дитини — чотирьох і девʼяти років.

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *