NewsOnline24

На Запоріжжі з-під обстрілів евакуювали сім’ю з трьома дітьми

Відео Поліцейський офіцер громади евакуював родину з трьома дітьми із Приморського Запорізької області, яке постійно зазнає російських обстрілів.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Національна поліція.

"35-річна матір Тетяна звернулася до поліцейського офіцера громади з проханням вивезти її з дітьми до безпечного місця. Російські обстріли та холоди змусили родину шукати собі прихистку далеко від домівки", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що спільно з благодійним фондом Save Ukraine для жінки та її трьох дітей знайшли тимчасове житло у Львівській області. Спочатку родину на поліцейському авто довезли до Запоріжжя, а потім – евакуаційним потягом вони вирушили до Львівщини.

Раніше сім'я вже рятувалася від війни — в Запоріжжі. Однак, коли росіяни вдарили по місту  ракетами, Тетяна з дітьми, налякані, негайно повернулися додому.

За словами жінки, ситуація в громаді погіршилася — по селу росіяни постійно б’ють FPV-дронами, гатять “Градами” та артилерією. А до довколишніх населених пунктів уже долітають авіабомби.

Як повідомляв Укрінформ, голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, заявив, що попри напружену ситуацію, темпи евакуації з лівого берега річки Оскіл у Куп’янському районі знижуються.

Фото: Нацполіція

www.ukrinform.ua

Exit mobile version