Названо 4 найкращих бюджетних смартфонів для купівлі в 2024 році

Galaxy A15 однозначно один з найкращих смартфонів-бюджетників на ринку / фото Samsung

На ринку доступних смартфонів сьогодні по-справжньому величезний вибір. Але підібрати оптимальний Android-бюджетник часто набагато складніше, ніж купити просунутий дорогий флагман.

Редакція CNET вибрала найкращі недорогі смартфони влітку 2024 року – всі в межах 200 доларів і навіть дешевше. Деякі з них вийшли понад рік тому, але досі не втратили своєї актуальності.

  • Samsung Galaxy A15 – найоптимальніший вибір для тих, хто хоче купити телефон, який прослужить довгі роки. Samsung обіцяє чотири роки оновлень ПЗ і п’ять років підтримки безпеки, що в даному ціновому діапазоні не має собі рівних.

    Відео дня

  • Крім того, телефон пропонує яскравий 90-герцовий AMOLED-екран з FullHD-роздільною здатністю, доволі потужний чипсет і батарею 5000 мАг, на повне заряджання якої йде 70 хвилин. Але от якщо для вас якість фото/відео має значення, то краще розглянути інші варіанти.
  • Названо 4 найкращих бюджетних смартфонів для купівлі в 2024 році

    Samsung Galaxy A15 5G

  • Moto G Stylus (2023) – найкращий бюджетний камерофон. Крім вбудованого стилуса, апарат оснащений чудовою 50-мегапіксельною основною камерою, яка відмінно справляється в різних умовах освітлення. До того ж, тут дуже хороший режим портретної зйомки.
  • Хоч це оптимальний вибір для фотолюбителів, політика Motorola щодо оновлень ПЗ передбачає, що отримувати нові версії ОС Android він буде лише два роки. Тому, якщо ви не плануєте міняти смартфон через пару років, краще зупинитися на Galaxy A15.
  • Названо 4 найкращих бюджетних смартфонів для купівлі в 2024 році

    Moto G Stylus (2023)

  • Motorola Moto G 5G (2024) для перегляду відео та соцмереж. Хоч екран у нього IPS, зате підтримується підвищена герцовка 120 Гц: це ідеальний варіант для тих, хто багато часу проводить у мережі, кажуть фахівці. А ще телефон отримав водовідштовхувальний корпус і задник з екошкіри.
  • З іншого боку, смартфон підводить короткий термін оновлення ПЗ, що обмежує кількість років, протягом яких ви можете безпечно користуватися ним, перш ніж його доведеться замінити.
  • Названо 4 найкращих бюджетних смартфонів для купівлі в 2024 році

    Motorola Moto G 5G (2024)

  • Samsung Galaxy A03S – ультрабюджетний варіант. Простий смартфон для найбільш невимогливих користувачів, але який справляється з більшістю основних завдань. На розпродажах зараз його можна знайти дешевше 125 доларів.
  • Традиційно, Samsung не скупиться на оновлення: цей «бюджетник» точно буде оновлюватися до 2026 року, а це повні 4 роки підтримки з моменту запуску, що нечувано для такого дешевого телефону.
  • Названо 4 найкращих бюджетних смартфонів для купівлі в 2024 році

    Samsung Galaxy A03S

    На відміну від екосистеми iOS, де Apple з її Айфонами – єдиний гравець, Android – це великий вибір на будь-який гаманець. Бенчмарк AnTuTu називав смартфони, які влітку 2024 року найвигідніші за співвідношенням ціна та якість.

    А якщо ви втомилися від «лопатофонів», експерти обрали 6 найкращих компактів на ринку. Ці смартфони не лише тішать розмірами та характеристиками, а й не втратять свою актуальність у найближчі роки.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *