NewsOnline24

Названо найкращі компактні смартфони, які можна купити у 2024 році

iPhone 13 Mini однозначно найкращий компактний телефон на ринку / фото ASUS / Скріншот

У 2024 році все менше брендів випускають компактні смартфони – і не кнопкових малюків, а саме повноцінних флагманів. Apple відмовилась від міні-айфонів ще 2022 року, а торік ми «втратили» ASUS, по суті, останній бренд, який випускав міні-флагмани з передовою начинкою.

Якщо ви роздумуєте над покупкою невеликого смартфона, то зараз найкращий час зробити це. Авторитетне видання Tom’s Guide назвало 6 найкращих компактів на ринку, які не тільки радують характеристиками, а й не втратять актуальності в найближчі роки.

  • iPhone 13 Mini. Найкращий компактний смартфон загалом, упевнені в Tom’s Guide. Немає нічого, з чим би він не впорався, при цьому його легко носити в кишені або використовувати однією рукою. 5,4-дюймовий OLED-дисплей, як і раніше, чіткий, з чудовими кольорами і кутами огляду.
  • Asus Zenfone 10. Найкращий компактний смартфон з Android. Вирішує поєднання розміру екрана (5.92 дюйма), флагманського чипа (Snapdragon 8 Gen 2) і «жирної» батарейки (4300 мАгод). Єдиний мінус — обмежений графік оновлень Android.
  • Samsung Galaxy Z Flip 5. Оскільки компактні телефони відходять у минуле, їхньою альтернативою стали розкладачки. Цим смартфоном можна комфортно керувати однією рукою: діагональ зовнішнього дисплея становить усього 3,4 дюйма. Модель також захищена від потрапляння води і вологи.
  • Відео дня

    Samsung Galaxy Z Flip 5

  • Apple iPhone 15 Pro. 6,1 дюйма в сучасних реаліях — дійсно маленька діагональ. Ви не знайдете потужнішого телефону або кращої камери в компактному розмірі, але за цей привілей доведеться заплатити.
  • iPhone SE (2022). Найкомпактніший і водночас найдоступніший смартфон у списку. Цей «малюк» працює спритно, має батарейку на цілий день роботи та отримає нову iOS 18, але все ж позбавлений деяких сучасних зручностей смартфона.
  • ZTE Nubia Flip 5G. Другий складаний смартфон у цьому списку, Nubia Flip 5G робить те саме, що і Galaxy Z Flip, зручно складаючись навпіл за необхідності. За винятком того, що він робить це за половину ціни.
  • ZTE Nubia Flip 5G.

    Примітно, що свіжий рейтинг задоволеності AnTuTu показав, що в середині 2024 році серед користувачів Apple найбільшою симпатією користуються раритетні iPhone, які відрізняються компактним дизайном, порівняно з більш сучасними версіями.

    Якщо ви в пошуках смартфона, продуктивності якого вистачить і на 5 років, фахівці AnTuTu публікували рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв. Перші три місця посідають пристрої Asus, Oppo і iQOO.

    www.unian.ua

    Exit mobile version