Названо найкращі смартфони Xiaomi у 2024 році під різний бюджет і запити

5 найкращих смартфонів Xiaomi у 2023 році: експерти склали рейтинг / фото Xiaomi

Xiaomi випускає нові смартфони частіше за інших виробників, тому заплутатися при виборі оптимального гаджета вкрай легко. Разом з тим, є внутрішня конкуренція між суббрендами китайської корпорації, включно з Redmi, Poco і Black Shark.

Журналісти Pocket Tactics відібрали найкращі на їхній погляд смартфони Xiaomi. У список потрапили свіжі і не дуже пристрої компанії, які рекомендуються до покупки влітку 2024 року.

  • Xiaomi 14 – найкращий Xiaomi для більшості. Хоч його старший брат Xiaomi 14 Ultra є найбільш навороченим девайсом бренду, базовий Xiaomi 14 не поступається йому в потужності і камерах, коштуючи помітно дешевше. Батарея у нього не дуже велика (4610 мАг), зате від 0 до 100% вона заряджається всього за пів години.
  • Відео дня

    Названо найкращі смартфони Xiaomi у 2024 році під різний бюджет і запити

    Xiaomi 14

  • Xiaomi 13T Pro – топовий флагман минулого покоління. У ньому відмінно поєднуються топовий AMOLED-екран, потужний чип, приголомшливий набір камер і довговічна батарея. По суті, це дешевша версія Xiaomi 14, але з трохи урізаним функціоналом.
  • Названо найкращі смартфони Xiaomi у 2024 році під різний бюджет і запити

    Xiaomi 13T Pro

  • Poco X6 Pro – «топ за свої гроші». При ціні $300 смартфон пропонує шикарний AMOLED-дисплей з частотою 120 Гц, нову оболонку HyperOS прямо з коробки, а за потужністю він обходить навіть деякі бюджетні флагмани. Єдиним серйозним мінусом можна назвати відсутність бездротової зарядки.
  • Названо найкращі смартфони Xiaomi у 2024 році під різний бюджет і запити

    Poco X6 Pro

  • Poco C65 – найкращий бюджетник. Випущений восени 2023 року апарат має 6.74-дюймовий дисплей на 90 Гц, процесор Helio G85, який вважається одним із найпродуктивніших у ніші бюджетних чипів, і до 256 ГБ пам’яті. Але головною «фішкою» Poco C65 є його великий час автономної роботи навіть при активному використанні.
  • Названо найкращі смартфони Xiaomi у 2024 році під різний бюджет і запити

    Poco C65

  • Black Shark 5 Pro  найкращий ігровий смартфон. Цей потужний пристрій ідеально підходить для ігор, багато в чому завдяки фізичним тригерам, які перетворюють телефон на ігровий контролер. За мірками «геймерфонів» батарея в нього слабка (4650 мАг), проте це компенсується реактивною зарядкою на 120 Вт.
  • Названо найкращі смартфони Xiaomi у 2024 році під різний бюджет і запити

    Xiaomi Black Shark 5 Pro

    Нагадаємо, раніше цього тижня Xiaomi представила, як вона сама каже, «найпотужніший смартфон у світі». При цьому цінник у 350 доларів приємно здивує навіть тих, хто не готовий витрачати гроші на дорогі пристрої.

    Також у мережі з’явилася інформація, що компанія Xiaomi дозволить своїм користувачам відключати рекламні матеріали в системних додатках смартфона за допомогою однієї кнопки. Нову функцію виявили в бета-версії прошивки HyperOS.

    www.unian.ua

    Leave a Comment

    Добавить комментарий

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *