NewsOnline24

Німецький телеведучий зробив скандальну заяву про Україну та Ізраїль — Bild

Німецький телеведучий Торстен Шорн зробив скандальну заяву під час трансляції "Євробачення 2024" / Фото: Bild Russian в Telegram

Журналіст німецького телеканалу порівняв дії Ізраїлю в Секторі Гази із війною Росії в Україні.

Під час трансляції фіналу “Євробачення 2024” на німецькому телеканалі ARD ведучий Торстен Шорн порівняв вторгнення Росії до України та Ізраїлю до Гази.

На скандальну заяву телеведучого звернув увагу заступник головного редактора Bild Пауль Ронцхаймер, назвавши таке порівняння “ганебним”. 

Розповідаючи про демонстрації проти ізраїльської співачки Еден Голан, телеведучий Торстен Шорн заявив: “Росію відсторонили від Євробачення після нападу на Україну, а Ізраїль — ні, незважаючи на його дії в секторі Газа”. 

Пауль Ронцхаймер, коментуючи цю заяву, зазначив, що німецький телеведучий виявив своє нерозуміння ситуації, порівнюючи Ізраїль та Росію, тобто “захист від терористів із кривавою агресивною війною проти мирних жителів України”. 

“Незалежно від того, як ставитися до військових дій Ізраїлю та можливого наступу на Рафах: війна в Газі стала відповіддю на різанину 7 жовтня та вбивство 1200 євреїв. Українці не нападали та нікого не вбивали, вони хотіли і хочуть миру. Це Росія напала на їхню країну і тероризує мільйони людей. Цивілізований світ має публічно протистояти таким незбагненним порівнянням”, — наголосив заступник головного редактора Bild.

Нагадаємо, перед початком пісенного конкурсу Ізраїль погодився змінити текст пісні співачки Еден Голан або ж обрати іншого представника на «Євробачення-2024», аби не потрапити під дискваліфікацію.

tsn.ua

Exit mobile version