USD28.2033

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м’ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

Хочу вам запропонувати новорічне меню для гурманів і любителів гастрономічних експериментів. Хоча мені більше подобається термін “гастропріхожанє”. Це сміливі люди, які не бояться поєднувати рибу і м'ясо, ті, хто любить цитрусові зі спеціями і запечену грушу в салаті. Головне для них – віра в те, що це буде смачно, хай навіть це суперечить усталеним стереотипам.

Спеціально для вас, “гастропріхожанє”, я придумав дивовижні новорічні рецепти, пише Євген Клопотенко у своєму кулінарному блозі.

Немає нічого простішого за бутерброд із оселедцем. Але що ж в цьому нового і незвичайного, запитаєте ви. Я відповім – арахісова паста. Це дуже несподіване поєднання, яке дає приголомшливий ефект. Так що якщо ви хочете відкрити нові грані смаку оселедця, приготуйте бутерброди з оселедцем і арахісовою пастою на ароматних грінках.

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

Ви куштували поєднання апельсина і кінзи? Повірте, це божественно. Щоб переконатися, спробуйте обов'язково закуску з апельсинів із кінзою. Причому я наполягаю, щоб кінза була в двох проявах – свіже листя і насіння коріандру. Додамо трохи оливкової олії, солі і перцю, щоб отримати ідеальний результат.

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

У салаті з індичкою я вирішив зробити ставку на різні структури інгредієнтів. Відварене м'ясо птиці я вирішив об'єднати із запеченою грушею і маринованими грибами. Не знаю, що відчуєте ви, коли спробуєте цей салат, але я відчув справжню насолоду і радість від того, що моя ідея дала такий крутий результат.

Читайте также:

Епифаний рассказал, смогут ли украинцы в этом году купить освященную паску

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

Наступний салат – моя інтерпретація салату “вінегрет”. Запечений буряк, мариновані сливи і солоний лосось – ось ідеальне поєднання для тих, хто любить експериментувати зі смаками. Втім, навіть тут я залишаю вам можливість для власних експериментів – нарізати інгредієнти ви можете будь-яким зручним для вас способом. Смак від цього трохи зміниться. Ви готові перевірити?

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

В якості основної страви я пропоную запекти буженину. Не поспішайте говорити, що це зовсім не інноваційне рішення. Адже для подачі ми змастимо її пастою з кільки або оселедця, щоб отримати смак, що чимось нагадує знамениту італійську страву вітело тонато. Виходить незвично і дуже смачно.

Читайте также:

Проекты медиаграмотности: в МКИП заявляют о важности финского опыта

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

На гарнір приготуйте запечену картоплю з айвою і часником. Щоб отримати максимум аромату, ми додамо до них розмарин і часник. Максимальна простота в приготуванні й абсолютно божественний смак вам гарантовані.

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

На солодке давайте приготуємо наполеон. Але не зовсім простий, а з додаванням кукурудзяного борошна. Це трохи змінить смак дуже знайомого десерту. А ще я пропоную використовувати порційну подачу наполеона, так щоб у кожного гостя за столом був свій маленький торт.

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

Щоб освіжитися в новорічну ніч, пропоную приготувати екзотичний лимонад з кокосом і лаймом. Це дійсно щось особливе, впевнений, що ви такого ще не куштували. Якщо він буде вам до смаку, що, швидше за все, обов'язково збережіть цей рецепт до літа.

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

В якості коктейлю я пропоную змішати коньяк з ананасовим соком. На перший погляд трохи банальне поєднання, але якщо проварити цю суміш з паличкою кориці, то вийде доволі вишуканий напій.

Новорічне меню для гурманів. Не бійтеся поєднувати рибу з м'ясом, а цитрусові зі спеціями – Клопотенко

Очень плохоПлохоСреднеХорошоОтлично (Еще нет голосов, оставьте первым)
Загрузка...

Комментарии (0)

    Чтобы оставить комментарий необходимо

    "Плохие законы — худший вид тирании."

    © Эдмунд Берк

    Регистрация

    (Максимальный размер файла 0,5Mb)

    Восстановление паролю

    Пожалуйста, введите ваш логин или адрес электронной почты.

    США приостановили выделение военной помощи Украине на $100 млн, включая оружие – Politico

    Під Одесою педофіл вийшов з колонії та влаштував “полювання” на хлопчиків, для цього змінив прізвище – ЗМІ

    Китай вывел на орбиту группу спутников дистанционного зондирования

    Новое заседание СНБО. Полный список санкций и решений

    Президент наградил 113 медиков по случаю профессионального праздника

    Война России против украинской футболки

    Суд вернул в госсобственность здания Нацкинематеки – НАБУ

    Владелец TikTok за прошлый год увеличил прибыль вдвое

    Боевики в оккупированном Донецке взяли в заложники беременную украинку – правозащитники

    Война России против украинской футболки

    СНБО поручил дополнительно проверить трех фигурантов санкционного списка “воров в законе”

    Резервисты могут строить одновременно гражданскую карьеру и военную – Генштаб ВСУ

    Смертность в Украине превысила прошлогодний уровень почти на 50%

    На «Книжном Арсенале» покажут фильм «Ульяненко без цензуры»

    Экипаж китайского корабля впервые высадился на отечественной космической станции

    “Нас хочуть перетворити на Колумбію”. Ексміністр фінансів Данилюк назвав податкову амністію механізмом для відмивання грошей

    СНБО продлил санкции против российских оккупантов и коллаборационистов

    Двух СБУшников будут судить за разглашение государственной тайны

    Жінкам дітородного віку хочуть заборонити алкоголь

    Ученые раскрыли тайну потускнения звезды Бетельгейзе