Обстріл Харкова: в ОВА розповіли про стан постраждалих дітей

У лікарнях Харкова перебувають двоє постраждалих унаслідок обстрілів, які здійснили російські військові вчора, серед них — 8-річна дитина. 

Про це повідомляє Харківська ОВА, передає Укрінформ. 

“Наразі в лікарнях міста знаходяться двоє постраждалих, які зазнали поранень унаслідок ворожих обстрілів Харкова 14 травня. На стаціонарному лікуванні в хірургічному відділенні перебуває 8-річна дівчинка, її стан стабільний”, — йдеться в дописі. 

Зазначається, що 11-річній дівчинці, яка отримала акубаротравму та струс головного мозку, надали необхідну допомогу. Вона перебуває на амбулаторному лікуванні.

У реанімації хірургічного відділення перебуває 47-річний чоловік, який отримав травми внутрішніх органів. Чоловіка прооперували, стан — стабільний.

В ОВА додали, що амбулаторну допомогу надавали двом цивільним: 36-річному чоловіку, який отримав акубаротравму, та 78-річній жінці, яка мала закриту черепно-мозкову травму легкого ступеня.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок ворог обстрілював Харків з різних видів озброєння. Удари були здійснені по трьох районах міста із С-300, БПЛА, УМБП Д-30. Пошкоджені приватні і багатоквартирні будинки, заклад освіти, цивільні автомобілі. Постраждали 22 людини протягом доби.

Фото: МОЗ

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *