NewsOnline24

Олімпіада-2024. День 13. Насібов здобув срібло, Беленюк – бронзу. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні, 8 серпня, українці боротимуться за медалі у трьох видах спорту.

Парвіз Насібов бореться у фіналі Олімпійських ігор-2024.

Дякуємо, друзі! Сьогодні ми з вами стали свідками здобуття ще двох медалей для України! Завтра розпочнемо з того ж місця!

23:55. Американець Грант Голловей виграв золото з бігу на 110 метрів з бар’єрами. Він випередив ще одного представника США Деніела Робертса (срібло) і Рашіда Броудбелла з Ямайки (бронза).

23:35. Вітайте рекордсмена!Пакистанець Аршад Надім з олімпійським рекордом виграв змагання з метання списа. Він продемонстрував результат 92.97 метра. Нірадж Чопра з Індії став другим, а Андерсон Пітерс з Гренади – третім.

23:15. Узбек Улугбек Рашитов виграв золото Олімпіади з тхеквондо, здолавши у фіналі Каріма Абдула Заїда з Йорданії.

23:11. Оце сьогодні чемпіонів, так?:)

23:10. Японка Акарі Фудзінамі з Японії перемогла у фіналі Луцію Єпес з Еквадору та стала олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби (53 кг). 

23:00. Американка Сідні Маклафлін випередила землячку Анну Кокрелл (срібло) і Фемке Бол (бронза) з Нідерландів, ставши олімпійською чемпіонкою з бігу на 400 метрів з бар’єрами. 

22:55. Збірна США здійснила шалений камбек та вирвала перемогу у Сербії у півфіналі Олімпіади – 95:91! Найцінніший гравець матчу – Стеф Каррі. У його активі 36 очок, 8 підбирань і 2 асисти. У фіналі Ігор дрімтім зустрінеться із господарями змагань, збірною Франції.

Стефан Каррі зі США (ліворуч) та Богдан Богданович із Сербії під час чоловічого півфінального матчу між США та Сербією на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року.

22:50. Американка Тара Девіс-Вудголлолімпійська чемпіонка зі стрибків у довжину. Вітаємо чемпіонку.

22:45. Леціле Тебого з Ботсвани став олімпійським чемпіоном з бігу на 200 метрів. Друге й третє місця посіли американці Кеннет Беднарек і Ноа Лайлс відповідно.

22:20. Чоловіча збірна Нідерландів перемогла Німеччину по пенальті (1:1 в основний час) та виграла золото в хокеї на траві.

22:15. Французи Бенджамен Томас із Франції – олімпійський чемпіон у гонці за очками. Він випередив португальця Іурі Лейтао (срібло) й Фабіо ван ден Босше (бронза) з Бельгії.

21:50. Еллесс Ендрюс з Австралії здобула золоту медаль у кейріні. Гетті ван де Воув з Нідерландів стала срібною призеркою, а британка Емма Фінукейн – бронзовою.

21:40. Британка Елеонора Олдрідж стала олімпійською чемпіонкою у вітрильному спорті (кейт). Аннелус Ламмертс з Нідерландів здобула срібло, а американка Лоріан Ноло – бронзу.

21:25. Колишній представник збірної України з греко-римської боротьби (87 кг), представник Болгарії Семен Новіков здобув перемогу над Мохмадіпіані Алірезою з Ірану (7:0) та став олімпійським чемпіоном

Семен Новіков (ліворуч) під час оголошення переможця.

21:01. Браво, маестро!!! Жан Беленюк переміг Аркадіуша Кулинича з Польщі (3:1) та завоював бронзову медаль Олімпіади! 10 медаль для України й 3 особиста олімпійська нагорода для Жана! 

Жан Беленюк бореться у фіналі Олімпійських ігор-2024.

Жан Беленюк під час фінальної сутички проти поляка Аркадіуша Кулинича на Олімпіаді-2024.

Жан Беленюк танцює гопак після перемоги у бронзовому фіналі Олімпійських ігор-2024.

20:54. Зараз на килимі Жан Беленюк!

20:44. На жаль, поступився! Парвіз Насібов програв у фіналі Олімпійських ігор та став дворазовим срібним призером Олімпійських ігор-2024. Дякуємо за боротьбу та емоції, чемпіоне! 

Оголошення переможців фіналу змагань з греко-римської боротьби (67 кг) Насібов – Ісмаїлі.

Парвіз Насібов бореться у фіналі Олімпійських ігор.

Парвіз Насібов змагається проти Есмаїлі Саїда з Ірану на Олімпіаді-2024.

20:33. Фінал розпочався! Віримо!

20:00. Парвіз Насібов боротиметься проти Есмаїлі Саїда з Ірану у фіналлі з греко-римської боротьби (67 кг). 

19:30. Браво, Таїсіє! 16-річна (!) Онофрійчук завершила кваліфікацію на четвертій позиції та пробилася до фіналу індивідуального багатоборства. Молодчинка!

19:10. Приблизно за годину свою фінальну сутичку розпочне Парвіз Насібов. Віримо в українця!!!

18:45. Онофрійчук йде на проміжній четвертій позиції на Іграх.

18:15. Травма завадила Камілі Конотоп виступити на максимумі можливостей. Українка фінішувала на соьмій сходинці. Здоров’я нашій легкоатлетці.

17:50. Таїсія Онофрійчук йде на проміжній другій позиції у кваліфікації. 

17:48. Каміла Конотоппопри травму продовжує змагатися! Ось це справжня воля до перемоги!

17:25. Ловіть красиве фото українського олімпійського чемпіона з боксу Олександра Хижняка.

17:05. Терміново! Каміла Конотоп отримала травму після першої спроби… Зараз невідомо, чи українка продовжить виступи на змаганнях.

16:45. Сьогодні також визначать фіналістів у баскетбольному турнірі Олімпіади серед чоловіків. Франція зіграє проти Німеччини (18:00), а США протистоятиме Сербії (22:00). Якщо ви вболіватимете за команду Леброна Джеймса й Стефа Каррі у сьогоднішньому матчі, то ми вас зрозуміємо.:)

Стефан Каррі зі США в дії під час чоловічого чвертьфінального матчу між Бразилією та США в змаганнях з баскетболу на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року.

16:35. Прямо зараз Таїсія Онофрійчук змагається у другій частині кваліфікації з художньої гімнастики. Паралельно розпочала змагання українська важкоатлетка Каміла Конотоп. Віримо у наших спортсменок!

16:30. Пропонуємо віддати належне цій жінці! Шарон ван Раувендал з Нідерландів стала олімпійською чемпіонкою у плавання на 10 кілометрів!Вона подолала дистанцію за 2:03:34.2 год. Браво! Другою приплила представниця Австралії Муша Джонсон, третьою – Джиневра Таддеуччі з Італії.

16:20. Жіноча збірна Нової Зеландія завоювала золото у веслуванні на байдарках-четвірках на 500 метрів. Німкені й угорки стали другими й третіми відповідно.

16:10. Німецька четвірка веслувальниках стала олімпійськими чемпіонами, фінішувавши першою на дистанції 500 метрів. Вітаємо переможців.

16:00. З цим чоловіком на гору на швидкість не підіймаємося. Представниу Індонезії Леонардо Веддрік переміг китайця У Пена у фіналі змагань зі скелелазіння на швидкість та став олімпійським чемпіоном. Він випередив опонента на 0.2 секунди.

15:45. Китайський дует веслувальників здобув золото у запливах каное-двійок на 500 метрів. У боротьбі за золоту нагороду Китай випередив Італію (срібло) й Іспанію (бронза).

15:35. У змаганнях з вітрильного спорту змішаних команд на багатокорпусному човні перемогли італійці, здобувши золото. Аргентинці й новозеландці відповідно другі й треті за підсумками змагань.

15:30. Збірна Австрії здобула золоту медаль з вітрильного спорту змішаних команд. Срібло й бронзу здобули двійки Японії та Швеції відповідно.

15:15. Як же добре, що на Олімпіаді змагаються у скелелазінні!

15:00. За крок до медалі! Чоловіча збірна України з веслування на байдарці-четвірці на 500 метрів. Наші веслувальники подолали дистанцію за 1:21.01 хвилини.

14:40. Новини з художньої гімнастики! Українка Таїсія Онофрійчук йде на проміжній третій позиції після вправ з обручем і м’ячем у кваліфікації. Друга частина змагань, зокрема вправи з булавами й стрічкою, відбудуться менш ніж за годину. 

14:30. Аліна Грушина не змогла пробитися до півфіналу Олімпійських ігор. На стадії 1/4 змагань вона поступилася американці Гелен Маруліс (4:7). Вболіваємо далі за пердставницю США. Якщо вона вийде до фіналу, то українка боротиметься у втішних сутичках. 

14:05. Бравісімо! Людмила Лузан теж виграла свій заплив та пройшла до півфіналу! Браво, дівчата!

14:00 Прекрасно! Анастасія Рибачок пройшла до півфіналу змамгань з веслування на каное-одиночці на 500 метрів. Вона показала найкращий результат у своєму запливі.

13:45. Українка Євгенія Казбекова не змогла пройти до фіналу у скелелазінні. За сумою двоборства (болдеринг і складність) вона не пройшла до вісімки кращих.

13:30. Перша невдача змагального дня! Василь Михайлов поступився Майлсу Аміну з Сан-Марино (4:7) на старті змагань з вільної боротьби.

13:05. Тим часом українська чоловіча четвірка на байдарці пройшла до фіналу з веслування на 500 метрів, фінішувавши четвертими у півфінальному запливі.

12:45. Браво! Українська борчиня вільного стилю Аліна Грушина у вольовому стилі здолала польку Ангеліну Лисак в 1/8 фіналу з боротьби (57 кг). Вона перемогла суперницю з рахунком 16:13.

12:20. Ще одна Українка Людмила Лузан теж виступить у чвертьфіналі! Вона показала четвертий результат з веслування каное-одиночок на 200 метрів.

12:00. Українська веслувальниця Анастасія Рибачок фінішувала другою у запливі каное-одиночок на 200 метрів та вийшла до чвертьфіналу змагань. Хороший початок!

Вітаємо, друзі! У тринадцятий змагальний день український борець Парвіз Насібов змагатиметься у фіналі Олімпійських ігор-2024.

lb.ua

Exit mobile version