Олімпіада-2024. День 8. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні, 3 серпня, відбудуться фінали у потрійному стрибку, індивідуальних приладах у гімнастиці й командному фехтуванні на шаблі.

Ольга Харлан з України після завоювання бронзи Олімпійських ігор у Парижі.

12:00. Красивий кадр зі стрільби з пістолета серед жінок. Зброя чемпіонки Парижа–2024 Ян Джин. Вільні люди мають зброю!

Олімпіада-2024. День 8. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Південнокорейська спортсменка Ян Джин виступає на Олімпіаді-2024 у стрільбі з пістолета на 25 метрів.

11:50. Представниця Нідерландів Каролін Флорейн стала олімпійською чемпіонкою в академічній греблі в одиночках. Володаркою срібної медалі стала Емма Твігг із Нової Зеландії. Бронзу виграла Вікторія Сенкуте з Литви.

Олімпіада-2024. День 8. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Каролін Флорейн з Нідерландів бере участь у фіналі А веслування серед жінок на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року на морському стадіоні Вер-сюр-Марн у Вер-сюр-Марні, Франція, 3 серпня 2024 року.

11:40. Є перша медаль змагального дня! Ян Джин із Південної Кореї виграла золоту медаль у стрільбі з пістолета на 25 метрів. Срібло здобула Каміль Єджеєвський з Франції, бронзу – угорка Вероніка Мейджор. 

Олімпіада-2024. День 8. Трансляція (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Золота медалістка Ян Джин з Південної Кореї позує для фото під час церемонії нагородження медалей у стрільбі з пістолета на дистанції 25 метрів на Олімпійських іграх у Парижі у 2024 році в стрілецькому центрі в Шатору, Франція, 3 серпня 2024 року.

11:20. Терміново! Лідер збірної України з плавання Михайло Романчук вирішив не брати участь у кваліфікації у плаванні на 1500 метрів вільним стилем. Про це повідомило Суспільне спорт. За їхньою інформацією, Романчук захворів після церемонії відкриття.  

11:15. Станом на зараз українка йде на проміжній 16 позиції з 23 очками в активі.

11:10. Трішки більше ніж за годину українець Анатолій Будяк стартує у шосейній велогонці! Побажаємо удачі нашому спринтеру.

11:00. Українка Ірина Маловічко змагається у кваліфікації зі стендової стрільби (скіт). Влучности тобі, Ірино!

Вітаємо, друзі! Сьогодні одразу декілька українських спортсменів поборються за медаль Оліміпйських ігор! Уболіваємо за кожного, віримо у краще!

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *