NewsOnline24

OnePlus представила «найпотужнішу у світі» магнітну зарядку для смартфонів

Очікується, що OnePlus 13 вийде наприкінці цього місяця / фото Weibo

OnePlus 13 виявиться одним із перших флагманів на базі топового процесора Snapdragon 8 Gen 4. Інсайдери розповідають, що анонс моделі відбудеться вже найближчими тижнями, але він вийде не наодинці – одночасно стартують продажі нової магнітної зарядки для мобільних пристроїв, пише NotebookCheck.

Пристрій, що отримав назву OnePlus Magnetic Turbine, підтримує фірмову технологію Oppo AIRVOOC і має потужність 50 Вт. Однією з ключових особливостей новинки є вбудований вентилятор для ефективного охолодження.

Як відомо, під час бездротового заряджання смартфон нагрівається більше звичайного. Тому виробники, зокрема, OnePlus, розв’язують цю проблему шляхом впровадження систем охолодження (вентиляторів) і поліпшення алгоритмів контролю температури для зниження перегріву та захисту акумулятора.

Відео дня

За словами Лі Цзе, глави OnePlus China, OnePlus Magnetic Turbine є магнітною зарядкою «з найвищою в галузі потужністю». Вартість новинки оголосять пізніше – одразу після прем’єри OnePlus 13.

OnePlus Magnetic Turbine / фото OnePlus

Інсайдери вже показували, який вигляд матиме OnePlus 13 і які отримає поліпшення. Смартфон першим отримає топовий дисплей BOE X2 з покращеною яскравістю, кращою видимістю на сонці та захистом для очей. Його описують як «наступний галузевий еталон» серед екранів для смартфонів.

Ще важливими оновленнями стануть ультразвуковий датчик відбитків пальців і комбо батареї 6000 мАг + зарядки по дроту 100 Вт. Серед іншого згадується максимальний захист від води за стандартом IP69 і спеціальний вібромотор.

Конкретної дати анонса OnePlus 13 ще немає, але його мають показати вже найближчими тижнями. А трохи раніше відбудеться презентація лінійки Xiaomi 15.

www.unian.ua

Exit mobile version