NewsOnline24

Палія військових автівок в Ужгороді арештували без права застави

В Ужгороді суд узяв під варту без права внесення застави 22-річного чоловіка за підпал автомобілів, які належали військовослужбовцям та гуманітарним організаціям.

Про це у Фейсбуці повідомив Ужгородський міськрайонний суд, передає Укрінформ.

«З матеріалів досудового слідства вбачається, що підозрюваний, діючи за попередньою змовою з невстановленими особами, з метою перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань, здійснив підпал кількох транспортних засобів, що належали військовослужбовцям та організаціям, які займаються гуманітарною допомогою, завдавши значної матеріальної шкоди», — йдеться в повідомленні

Зокрема, 16 вересня 2024 року, підозрюваний підпалив в Ужгороді автомобілі на паркувальному майданчику, вони повністю згоріли.

Відповідно до показань свідків та даних відеоспостереження, молодик разом зі спільниками намагався влаштувати ще кілька подібних актів вандалізму, проте ці спроби були своєчасно припинені правоохоронцями.

З огляду на тяжкість інкримінованих злочинів суд ухвалив рішення про обрання безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

Як повідомляв Укрінформ, в Ужгороді 16 вересня невідомі підпалили автівки Червоного Хреста.

Фото ілюстративне

www.ukrinform.ua

Exit mobile version