NewsOnline24

Під час виборів у Грузії сталася масова бійка біля офісу опозиційної партії: відео

Біля офісу опозиційної партії в Грузії сталася масова бійка / Фото: скриншот з відео

Лідерка "Національного руху" звинувачує в нападі партію влади.

Під час парламентських виборів у Грузії сталася масова бійка біля центрального офісу опозиційного “Національного руху”, розташованого на Кахетинському шосе у Тбілісі.

Кадри інциденту поширили грузинські ЗМІ. 

Повідомляється, що група агресивних людей увірвалася у двір будівлі партійного офісу та вступила спершу у словесну суперечку, а потім застосувала фізичну силу до членів опозиційної партії. 

Голова “Нацруху” Тіна Бокучава звинувачує в нападі чинний уряд та партію влади — “Грузинську мрію”, яка начебто передчуває поразку на виборах. 

“Це творить уряд, який програє вибори і який вкрай наляканий. Уряд розуміє, що дуже скоро їх не буде. На цих виборах опозиція перемагає переконливо і дуже важливо не втратити жодного голосу”, — цитує заяву лідерки опозиціонерів “Эхо Кавказа”.

Під час виборів у Грузії сталася масова бійка біля офісу опозиційної партії

Наразі відомі результати грузинських парламентських виборів із кількох закордонних дільниць. На них більшість голосів одержали опозиційні партії.

Нагадаємо, 26 жовтня в Грузії відбуваються парламентські вибори, які набули особливої ваги на тлі посилення внутрішньополітичних викликів та невизначеності щодо майбутнього країни. Вибори розглядаються як «референдум», що визначить майбутній курс Грузії.

tsn.ua

Exit mobile version