NewsOnline24

«Пішов шляхом Киви»: у Третій штурмовій відреагували на втечу Дмитрука

Жорін прокоментував втечу Дмитрука / УНІАН

Народний депутат Артем Дмитрук, ймовірно, втік з України. У Третій окремій штурмовій бригаді відреагували на цю новину.

Як заявив заступник командира Третьої штурмової Максим Жорін, Дмитрук вирішив піти шляхом загиблого у Росії ексколеги Іллі Киви.

«Дмитрук вирішив йти шляхом Киви, тільки у пришвидшеному режимі. Захисник «православія» навіть не дочекався виклику на бесіду з правоохоронними органами — вже з***бався у Молдову. Тепер буде нити з закордону про утиски режиму», — зазначив Жорін.

Відео дня

Військовий іронічно заявив, що Дмитрук «на правильному шляху, взяв хороший життєвий приклад».

«Сподіваюсь, пройдеш цей шлях ще швидше за Киву», — звернувся Жорін до Дмитрука.

Справа і втеча Дмитрука

Як повідомляв УНІАН, ввечері 25 серпня Офіс Генерального прокурора України повідомив, що народному депутату оголошено підозру за низкою статей Кримінального кодексу.

Зокрема, йому закидають напад у складі групи осіб на правоохоронця та військового, спробу викрадення вогнепальної зброї, заподіяння потерпілому середньої тяжкості тілесних ушкоджень та хуліганство. Як стверджується, йдеться про два різні епізоди — напад на поліцейського в Одесі та напад на військового в Києві. Ймовірно, йдеться про Артема Дмитрука.

Сьогодні ЗМІ повідомили, що Артем Дмитрук, імовірно, виїхав із країни, побоюючись кримінального переслідування. Як пише «Главред» із посиланням на свої джерела, у суботу, 24 серпня, депутата помітили в Молдові.

www.unian.ua

Exit mobile version