Після авіаударів по Харкову в лікарні залишаються двоє поранених

Після російських авіаударів по Харкову ввечері та вночі в лікарні залишаються двоє поранених, вони у стані середньої тяжкості.

Про це повідомила журналістам речниця Харківської обласної військової адміністрації Олена Шаповал, передає кореспондент Укрінформу.

“Двоє людей перебувають у відділенні хірургії. Стан 76-річної жінки та 68-річного чоловіка середньої тяжкості”, — зазначила Шаповал.

Як розповів у телеефірі міський голова Харкова Ігор Терехов, в 9-поверхівці зруйновано повністю п’ять квартир, дивом обійшлося без загиблих.

“Зараз працюють комунальники, ДСНС, розбирають завали там, де було влучання. Працюємо, щоб відновити надання комунальних послуг, бо в цьому будинку живе багато людей (у пошкодженому будинку 12 під’їздів, – ред.)”, — зауважив Терехов.

Як повідомлялося, ввечері 27 жовтня війська РФ ударили КАБами по Шевченківському та Салтівському районах Харкова, внаслідок чого постраждали шестеро містян. Вночі 28 жовтня завдали удару по Холодногірському, постраждали семеро людей. Пошкоджені приватні та багатоповерхові будинки, готель, автомобілі.

Фото: ДСНС

www.ukrinform.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *