NewsOnline24

Початок — обнадійливий. Никифоров розповів, як в США сприйняли план перемоги України

Фото: прессекретар президента України Сергій Никифоров (Віталій Носач, РБК-Україна) Автор: Едуард Ткач

Цього тижня український президент Володимир Зеленський був у США та представив план перемоги України. У Сполучених Штатах сприйняли його конструктивно та з великою зацікавленістю.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву прессекретаря президента Сергія Никифирова в ефірі національного телемарафону.

«Вони прийняли його конструктивно та з великою зацікавленістю», — заявив прессекретар.

Він зазначив, що паралельно з цим всім процесом авторитетні західні ЗМІ підбирали різні епітети до сприйняття плану. Зокрема: «прийняли з прохолодою», «прийняли без ентузіазму» або ж «прийняли скептично». Однак за словами Никифирова, це все неправда. План перемоги України прийняли з величезною зацікавленістю та конструктивом, і його взяли до роботи.

«Байден сказав, що 12 жовтня на «Рамштайн» він вже повернеться з якимись рішеннями та відповідями. Тому, скажімо так, початок — обнадійливий», — підкреслив прессекретар президента України.

Нагадаємо, що в цьому ж інтерв’ю Сергій Никифиров заявив, що Володимир Зеленський обговорив дозвіл на удари вглиб Росії з всіма партнерами. Проте першими про дозвіл бити вглиб РФ дізнається росіяни, а вже потім буде зроблено офіційне оголошення.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version