NewsOnline24

Пожежа на газогоні та 6 постраждалих: уточнено наслідки нічного обстрілу Харкова

Фото: в Харківській мерії уточнили наслідки ворожої повітярної атаки вночі (Getty Images) Автор: Володимир Костирін

У Харкові цієї ночі внаслідок ворожої повітряної атаки зафіксовано два влучання. Через удари з боку військ РФ сталася пожежа на газогоні, а кількість постраждалих у місті зросла до шести людей.

Про це передає РБК-Україна з посиланням на заяву мера Харкова Ігоря Терехова та речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка.

В Харківській міській раді вже вранці уточнили наслідки російських ударів по місту у ніч проти 25 серпня.

«На жаль Харків знову під обстрілом. Було два влучання», — розповів мер міста.

За його словами, спочатку був «приліт» у Слобідському районі, де були пошкоджені більш ніж десять приватних будинків, а два з них були повністю зруйновані.

Терехов розповів, що в цьому районі Харкова шість людей отримали травми різного ступеня важкості. При цьому раніше була інформація про двох постраждалих тут.

Що стосується другого влучання, то воно прийшлося на газогін, і в результаті «прильоту» там спалахнула пожежа, яку вже вдалося локалізувати вогнеборцям.

На місцях працюють усі екстрені служби, додав мер.

Як заявили в Харківській облпрокуратурі, у місті Харків зафіксовані «прильоти» у Слобідському та Індустріальному районах.

Речник уточнив, що у Слобідському районі міста поранення отримала одна людина, а у п’ятьох — гостра реакція на стрес.

У місті Чугуїв сталося влучання в господарчу споруду внаслідок ворожої атаки, і була пожежа у будівлі, розташованій поруч із місцем удару. Тут були травмовані п’ятеро людей, і серед них — дві дитини.

Представник облпрокуратури Чубенко також розповів, що для ударів війська РФ, попередньо, використали ракети авіаційного базування типу Х-59.

Нічний обстріл Харкова та області

Раніше повідомлялося, що після четвертої години ночі у Харкові пролунав потужний вибух під час повітряної тривоги через ворожий авіаудар із застосуванням, попередньо, ракет типу Х-59/69.

Крім того, стало відомо про удар по Чугуєву. У цьому місті серед постраждалих є дитина 4 років, у якої гостра реакція на стрес.

Глава Харківської ОВА розповів, що росіяни завдали удару по приватному сектору. Він додав, що ще двом жінкам також надали допомогу на місці.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

www.rbc.ua

Exit mobile version