Порушник подзвонив прикордонникам, бо дорогою в Угорщину ледь не втопився в болоті

фото ДПСУ

Біля кордону з Угорщиною прикордонники Мукачівського загону врятували порушника, який під час спроби незаконного перетину кордону заблукав та ледь не втопився у болоті.

Деталі: В ніч на 24 жовтня на гарячу телефонну лінію ДПСУ звернувся 29-річний житель Івано-Франківщини та розпочав розмову зі слів: «Доброї ночі, я хочу здатися прикордонникам». Чоловік зізнався, що намагався поза пунктами пропуску потрапити в Угорщину.

Як з’ясувалося, він заблукав у болотистій місцевості і не міг самостійно вибратися.

За координатами, які надав порушник, прикордонники з’ясували, що він перебуває на ділянці відповідальності відділення інспекторів прикордонної служби «Горонглаб».

Невдовзі група реагування знайшла чоловіка. Прикарпатець вскочив у канал Чаронда та не зміг самотужки вибратися з болотистої місцевості.

Прикордонники дістали порушника з води. Чоловіка доставили у прикордонний підрозділ, забезпечили сухим одягом та надали можливість висушити взуття і особисті речі.

Тепер порушнику доведеться відповісти перед судом за спробу незаконно перетнути державний кордон України, додають у ДПСУ.

www.pravda.com.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *