NewsOnline24

«Прорив» в Курській області: як відреагував диктатор Путін

Президент РФ Володимир Путін. / Фото: Associated Press

Місцева влада ситуацію називає контрольованою.

Влада Курської області, російські Міноборони і ФСБ заявляють про нібито «прорив» у регіоні та бої. Втім, з Кремля бодай якісь коментарі з'явилися аж через понад добу.

Про це з посиланням на губернатора області повідомляють росЗМІ. 

Так, тимчасовий в.о губернатора Курської області Олексій Смірнов заявив, що вночі телефоном доповів оперативну обстановку «фюреру» Володимиру Путіну. Мовляв, диктатор-президент «тримає ситуацію на особистому контролі», а також «пообіцяв підтримку Курської області в усіх напрямках». Втім, про які саме напрямки йдеться Смірнов не розповів.

За словами російського чиновника, ситуація в регіоні нібито контрольована. Втім, організовано вивезення жителів «з обстрілюваних територій прикордоння» до пунктів тимчасового розміщення.

Зауважимо, що офіційно Кремль ситуацію в Курській області не коментував: ні сам «фюрер» Путін, ні його речник Дмитро Пєсков жодних заяв не робили. 

Як повідомлялося, російська влада заплуталася у версіях щодо «рейду» в Курську область. Губернатор Курської області заявив, що в прикордонних районах Суджанського і Коренєвського районів тривають бойові дії. Втім, в Міноборони та ФСБ наголошували, мовляв, нібито відбили спроби «прориву» держкордону.

Під час боїв у Курській області у полон потрапили російські строковики 


tsn.ua

Exit mobile version