«Путін — демон»: Зеленський оцінив відношення Путіна до Курської області

Зеленський назвав Путіна демоном / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що в даний час російський диктатор Володимир Путін бомбить свої села, а жителі Курської області в шоці від того, що вони вірили в цього «демона».

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави сказав на спільній пресконференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою та прем’єр-міністром Литви Інґрідою Шимоніте.

«Він бомбить зараз свої села. Просто браво (з цими словами Зеленський аплодує — УНІАН). Просто, крім оплесків, немає ніякої реакції. Просто браво. Його люди там кажуть: вони в шоці, що вони вірили у цього демона», — наголосив Зеленський.

Зеленський назвав Путіна демоном

Глава держави додав, що треба розуміти, яке обличчя Путін показує своєму суспільству в Курській області.

Ситуація в Курській області

ЗСУ на початку серпня почали рухатися вперед на Курщині та взяли понад 90 російських населених пунктів. Крім того, українські воїни наближаються до того, щоб узяти в оточення приблизно 3 тис. російських окупантів, які перебувають між кордоном України та річкою Сейм.

За відомостями аналітиків DeepState, наприкінці місяця наші захисники продовжували наступальні дії в Курській області. Сьогодні експерти повідомили, що ЗСУ мають успіх на схід від міста Суджа.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *