Рада звільнила Малюську з посади міністра юстиції: кого призначать натомість

Рада звільнила міністра юстиції / фото facebook.com/minjust.official

Верховна Рада України проголосувала за відставку Дениса Малюськи з посади міністра юстиції України. Про це повідомив народний  депутат України Ярослав Железняк у Telegram.

За дане рішення проголосувало 249 народних депутатів України.

Рада звільнила Малюську з посади міністра юстиції: кого призначать натомість

При цьому коли Малюська вийшов до трибуни, депутати зустріли його довгими бурхлимими оплесками.

Звільнення Малюськи

Кадрові зміни в уряді — що відомо

Як повідомляв УНІАН, голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук 3 вересня зазначив, що кілька членів Кабінету міністрів України подали заяву про відставку і серед них Малюська.

Сам Малюська у Facebook написав, що тепер він справді йде у відставку, на відміну «від попередніх 100 500», про які йшлося раніше. Зазначив, що має встигнути «зробити ще купу роботи і позакривати усі хвости», тому розлогий пост напише пізніше.

Раніше Рада також звільнила Ольгу Стефанішину з посади віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Водночас, за інформацією від народних депутатів, Стефанішина може після звільнення вже завтра повернутися в уряд на об’єднану посаду міністра юстиції та віце-прем’єр-міністра.

Денис Малюська — хто він

Денис Малюська народився у 1981 році у м. Дунаївці Хмельницької області. Навчався у Київському університеті ім. Шевченка за спеціальністю  «правознавство». Також закінчив Лондонський університет. Магістр права.

На посаді міністра юстиції з 29 серпня 2019 року.

www.unian.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *