NewsOnline24

Росіяни за добу вісім разів атакували Харківщину, постраждали восьмеро людей

Російські загарбники упродовж 3 жовтня завдали по населених пунктах Харківської області вісім ударів, восьмеро людей дістали поранення.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За його даними, у селі Токарівка Харківського району росіяни скинули з дрона дві гранати на мотоблок. Постраждали 62-річна жінка і 67-річний чоловік.

У Богуславці Ізюмського району внаслідок обстрілу зруйновані два будинки, пошкоджене скління вікон і покрівлі 10 приватних будинків. Постраждали 75-річна і 73-річна жінки.

У селі Перовське Богодухівського району частково пошкоджений приватний будинок, господарчі споруди, енергомережі. Дістали поранення 44-річний чоловік, 66-річна жінка і 50-річна жінка.

В Куп'янську внаслідок першого обстрілу пошкоджений дах комунального закладу, під час другого — квартири у п'ятиповерховому будинку.

В Охримівці Чугуївського району внаслідок обстрілу постраждав 31-річний чоловік.

У Ківшарівці Куп'янського району горів гараж та автомобіль.

У Кіндрашівській громаді горіла лісова підстилка на площі 800 кв. м.

Як зазначив Синєгубов, на Харківському напрямку ворог чотири рази проводив наступальні та штурмові дії в районах Стариці і Вовчанська.

На Куп’янському напрямку кількість бойових зіткнень за добу досягла одинадцяти.

Сили оборони відбивали атаки армії РФ в районах Синьківки, Курилівки, Піщаного, Вишневого, Петропавлівки і Першотравневого.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 3 жовтня у Токарівці Дергачівської громади через атаку з дрона були поранені двоє людей.

Фото: Харківська ОВА

www.ukrinform.ua

Exit mobile version