Сьогодні відбудеться матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи «Вікторія» — «Кривбас»

У першій грі криворіжці поступилися чеській команді з рахунком 2:1.

“Кривбас” поступився у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи УЄФА

Сьогодні, 15 серпня, о 20:00 за київським часом розпочнеться матч-відповідь 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи — чеська «Вікторія» гратиме з «Кривбасом» (Кривий Ріг).

Гра відбудеться в місті Пльзень на «Дусан Арені».

Поєдинок розсудить румунська бригада арбітрів на чолі з Гораціу Фешніком. На лініях йому допомагатимуть Валентін Аврам та Александру Серей, а суддею на VAR відпрацює Каталін Попа.

Переможець протистояння потрапить у Q4 Ліги Європи, де зустрінеться із шотландською командою «Хартс». Якщо «Кривбас» програє, то перейде в 4-й раунд кваліфікації Ліги конференцій, де зіграє проти іспанського «Бетісу».

Перша гра завершилась мінімальною перемогою чехів — 2:1. До цього раніше команди раніше ніколи не зустрічалися між собою. Більше того, криворізький клуб ще не грав проти команд із Чехії. «Вікторія» ж лише двічі грала проти українських клубів — на її рахунку перемога та нічия у матчах проти «Шахтаря».

Що ж до цього матчу, то експерти Favbet вважають фаворитом «Вікторію». На перемогу чеської команди пропонується коефіцієнт 1,36, на перемогу криворіжців — 9,6. Імовірність нічиєї в основний час оцінюють у 5,20.

lb.ua

Leave a Comment

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *