NewsOnline24

Стрілянина біля Трампа: поліція затримала стрільця, в кущах знайшли автомат

Затримання автомобіля, в якому їхав підозрюваний у стрілянині біля Дональда Трампа /Фото: Martin County Sheriff's Office

Новина доповнюється

Після пострілів, які пролунали в неділю, 15 вересня, поблизу поля для гольфу у Вест-Палм-Біч, штат Флорида, де перебував кандидат у президенти США Дональд Трамп, поліція затримала підозрюваного. Поблизу місця інциденту в кущах виявили АК-47 — найпоширенішу модель автомата Калашникова.

Як повідомили на Facebook-сторінці офісу шерифа округу Мартін у Флориді, ймовірного стрільця затримали на автотрасі, для чого довелося зупинити його автомобіль.

У повідомленні йдеться, що підозрюваний у причетності до стрілянини біля гольф-клубу Трампа перебуває під вартою.

Раніше син кандидата у президенти, Дональд Трамп-молодший, з посиланням на повідомлення місцевих правоохоронних органів у мережі Х повідомив, що у кущах поблизу місця інциденту було виявлено автоматичну зброю AK-47.

Як повідомляє CNN з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, офіційні особи вважають, що озброєна особа мала намір поцілити у Дональда Трампа, коли він грав у гольф. За даними кількох джерел, Секретна служба влаштувала перестрілку з підозрюваним.

tsn.ua

Exit mobile version