NewsOnline24

Суд арештував депутатку Хмельницької міськради Баранську

Печерський райсуд столиці обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 49 млн грн застави для депутатки Хмельницької міськради Світлани Баранської, у якої правоохоронці знайшли 1,5 мільйона незадекларованих доларів.

Про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань, передає Укрінформ.

«Печерський райсуд Києва арештував на два місяці із правом внесення застави 49 млн грн депутатку Хмельницької міської ради, у якої було виявлено понад півтора мільйона незадекларованих доларів та об’єкти нерухомості», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Баранська у своїй декларації не вказала наявність у неї готівки. Водночас під час обшуків у індивідуальних банківських комірках, відкритих на її ім’я, та за місцем її роботи правоохоронці вилучили понад 1,5 млн доларів у різній валюті.

Слідчі ДБР розслідують кримінальне провадження щодо оборудок на Хмельницькій митниці під час виконання угод приватною компанією, директором якої нині є зазначена депутатка.

Згідно з даними аналітичної онлайн-системи YouControl, депутатка Хмельницької міськради Баранська також є керівницею десяти товариств з обмеженою відповідальності.

Перше фото: Cуспільне

www.ukrinform.ua

Exit mobile version