NewsOnline24

Telegram отримав велике оновлення – у месенджер додали браузер і не тільки

Telegram оновився і отримав багато нових функцій: що змінилося / фото Telegram

Традиційно в останній день місяця для Telegram вийшов великий апдейт з новими функціями як для мобільної, так і для десктопної версії. Інформацію про це було опубліковано в блозі розробників.

З липневим оновленням у месенджері з’явився вбудований браузер, магазин міні-додатків (можна знайти на вкладці «Пошук») і можливість дарувати внутрішню валюту «Зірки».

Вбудований браузер дає змогу відкривати url-адреси та сайти, побудовані на базі мережі TON. Браузер має вкладки: наприклад, якщо ви читаєте сторінку і побачили повідомлення, то можна спокійно клацати на нього – веб-сторінка нікуди не загубиться. Ви також можете додати сторінку в закладки, щоб повернутися до неї пізніше.

Відео дня

Серед інших нововведень: під час запису «Сторіс» тепер можна використовувати спалах, а при створенні історій додавати віджет погоди. А в магазині застосунків можна побачити список популярних застосунків у телеграмі на цей момент.

Оновлений Telegram уже доступний для встановлення – щоб усі функції запрацювали, потрібно оновити застосунок до актуальної версії в Google Play або App Store, а також Windows і macOS.

У попередньому крупному оновленні в Telegram з’явився глобальний пошук за хештегами. А ще раніше додали можливість встановити заборону на отримання повідомлень від незнайомих користувачів, крім того, розділ «Збережене» помітно оновили.

www.unian.ua

Exit mobile version