Тенісний турнір Wimbledon. Світоліна не може нормально грати?

Вімблдон – непередбачуваний. Є багато гравців, які можуть вистрелити на цьому тенісному турнірі.

Варто пригадати неочікуваний фінал 1996 року між нідерландцем Ріхардом Крайчеком і американцем Маліваєм Вашингтоном. Трав’яне покриття – особливе, з ним не всі гравці товаришують, не завжди до трави вдається пристосуватися, щоб показати свою найкращу гру. Про це пише Всеволод Кевлич, для Gazeta.ua.

Усі чекають від Роджера Федерера дев’ятого титулу на Вімблдоні. Але постає питання віку – 8 серпня йому виповниться 38 років. Для швейцарця важливо правильно розподілити сили протягом всього турніру. Останній час Роджер якраз демонструє прагнення до раціонального тенісу та підходу до гри. Але в нього не завжди виходить.

Серб Новак Джокович має не менші шанси на виграш, ніж Федерер. У хорошій формі до турніру підходить іспанець Рафаель Надаль. Якраз ці троє тенісистів виглядають найбільшими фаворитами Вімблдону-2019.

На рахунок жінок – навіть не беруся судити, хто може стати фаворитом турніру в Англії. Кожна з топ-20 може виграти.

Зараз середина тенісного сезону. Може скластися враження, що гравці підходять до турніру в оптимальних своїх кондиціях. Але це не зовсім так. Найкраща форма у гравців у січні – на відкритому чемпіонаті Австралії, коли тільки розпочинається сезон. Тоді ще немає втоми і болячки не дошкуляють.

Візьмемо для прикладу нашу Еліну Світоліну, яку зараз відверто мучить коліно. Через цю травму українка не може нормально грати вже не перший турнір. Сподівань на те, що вона покаже найкращий теніс на Вімблдоні небагато.

(Еще нет голосов, оставьте первым)