NewsOnline24

Трамп звинуватив Зеленського у «брудних маленьких випадах»

Дональд Трамп / Фото: Associated Press

Трамп знову дав зрозуміти, що припинить допомогу США українцям в разі свого переобрання.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп розкритикував президента Володимира Зеленського і звинуватив його у «брудних випадах».

Про це Трамп сказав під час передвиборчого заходу у Північній Кароліні, передають CNN і «Європейська правда».

У CNN зауважують, що станом на сьогодні ці висловлювання є найвідвертішою критикою Трампа щодо того, як Зеленський веде війну.

«Президент України перебуває в нашій країні. Він робить брудні маленькі випади в бік вашого улюбленого президента – мене», – сказав Трамп, не уточнивши, які саме висловлювання Зеленського йому не сподобалися.

Трамп уже традиційно звинуватив президента Джо Байдена та свою опонентку на виборах, нинішню віцепрезидентку Камалу Гарріс у тому, що вони виділяють мільярди доларів Україні, тоді як Зеленський нібито «відмовляється» від угоди з РФ. Він знову дав зрозуміти, що припинить допомогу США українцям в разі переобрання.

«Ці міста зникли, вони зникли, і ми продовжуємо давати мільярди доларів людині, яка відмовилася йти на угоду, Зеленському. Не було такої угоди, яку він міг би укласти, яка не була б кращою за ту ситуацію, в якій ви перебуваєте зараз», – різко сказав Трамп.

Раніше Дональд Трамп заявив, що «виведе» США з війни в Україні.

Дональд Трамп відмовився від других дебатів із Камалою Гарріс


tsn.ua

Exit mobile version