USD28.2033

Три помилки, які можуть зіпсувати м’ясо курки

Три помилки, які можуть зіпсувати м'ясо курки

Кажуть, що зіпсувати курку вкрай складно, мовляв, це найпростіше, що можна приготувати. Але навіть досвідчені господині інколи припускаються дрібних помилок, не здогадуючись про це. А в кінцевому результаті отримують пересушене, жорстке і зовсім не соковите м'ясо курки.

FoodOboz розповів  про головні помилки, яких уникають всі досвідчені кухарі при приготуванні курки, спираючись на інформацію сайту Foodandwine, інформує .

Досвідчені кухарі ніколи не знімають шкірку

Це найголовніше правило під час роботи з куркою. Кухарі знають, що шкірка робить м'ясо максимально соковитим. А також допомагає курці загалом залишатися хрусткою, утримувати більше вологи та жиру.

Досвідчені кухарі ніколи не починають готувати холодну курку

Чи відразу ви починаєте готувати стейк, який щойно вийняли з холодильника? Те саме стосується і курки. Інакше ви ризикуєте отримати переварене і нерівномірно приготовлене м'ясо. Кухарі рекомендують виймати курку за 20-30 хвилин до початку приготування.

Читайте также:

Тіктокер влаштував продавчині перевірку на чесність і зняв її жадібність на відео

Досвідчені кухарі ніколи не готують курку, попередньо не замочивши у маринаді

Це важлива порада, яку можуть перейняти інші господині. Адже курча дуже легко пересмажити. Тож розсіл допоможе уникнути цього. Спеціальний маринад готують на основі солоної води, інколи з цукром та травами. Такий розсіл не тільки приправить м'ясо всередині та ззовні, але й допоможе зберегти вологу при приготуванні. Також він допомагає денатурувати білки у м'язах, завдяки чому м'ясо виходить надзвичайно ніжним. Зважаючи на це, кухарі радять залишати курку в маринаді приблизно на 2-3 години.

Три помилки, які можуть зіпсувати м'ясо курки

Очень плохоПлохоСреднеХорошоОтлично (Еще нет голосов, оставьте первым)
Загрузка...

Комментарии (0)

    Чтобы оставить комментарий необходимо

    "И политическая жизнь - это театр: одни на освещенной сцене; другие - в темном зале."

    © Константин Кушнер

    Только администраторы могут добавлять новых пользователей.

    Восстановление паролю

    Пожалуйста, введите ваш логин или адрес электронной почты.

    Пешеходам удалось увернуться. Автомобиль влетел в кассу парка Межигорье: видео

    Ян Валетов: Армии РФ не удастся пройти по Украине прогулочным шагом. Путин и его команда упырей кто угодно, но не идиоты. И просчитывать последствия они умеют

    Стефанчук спрогнозировал, когда Рада может принять закон о множественном гражданстве

    Ракета Atlas V вывела на орбиту спутники Пентагона и NASA

    Как распознать кремлевскую пропаганду. Тренинг для журналистов

    В Румынии на украинских туристов напал медведь. Они поранились, спасаясь бегством

    Байден может предложить Бриджит Бринк на должность посла США в Украине

    В Украине в этом году зарегистрировали более трех тысяч преступлений в отношении детей – МВД

    В Карпатах нашли тело туриста. Он поехал кататься на снегоходе три дня назад

    “Пакт Путіна-Байдена” – перший крок з облаштування нового світового порядку, – Андрій Миселюк 

    С дезинформацией нужно бороться позитивными коммуникационными стратегиями – посол ФРГ

    У Вінниці працюватиме кілька пунктів обігріву

    Ученым удалось измерить время «жизни» бозона Хиггса

    Мэр Полтавы повторил клише роспропаганды и заявил о “войне США с РФ в Украине” – видео

    У Вінниці відбулось відкриття оновленого спортивного комплексу “Аква-Він”

    Ігор Луценко: Мій суперінсайд по переговорах Байдена і Путіна

    Бывший политзаключенный Шумков судится с Минреинтеграции из-за лишения соцпомощи

    Стало відомо, яким буде карантин на новорічні свята

    Toyota построит в Северной Америке завод по производству аккумуляторов

    Янукович подал иск в ОАСК: хочет обжаловать отстранение с поста президента