NewsOnline24

В Ізмаїлі вісім поранених після обстрілу перебувають у лікарні — ОВА

Унаслідок нічної атаки дронами на місто Ізмаїл в Одеській області постраждали 16 людей, 8 з них перебувають у лікарні. Троє людей загинули.

Про це в Телеграмі повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, передає Укрінформ. 

«Наразі 8 поранених перебувають у лікарні, з них одна людина — у важкому стані, інші — у стані середнього ступеня важкості. Ще вісім постраждалих продовжують лікування амбулаторно», — йдеться в повідомленні.

За даними голови ОВА, внаслідок обстрілу постраждало чотири багатоповерхових будинки, пошкоджено більше 50 приватних будинків (покрівля, вибиті вікна та двері, паркани).

На місці працюють комунальні служби та Комісія з обстеження пошкодженого майна. Вже прийнято 165 заяв від постраждалих. Для розселення родин, які залишилися без даху над головою, передбачені дві локації: Центр соціальної реабілітації та дитячий садок. На переїзд до дитсадка погодилися одна родина. Ще 5 осіб тимчасово переїдуть до Центру соціальної реабілітації.

За інформацією мера Ізмаїла Андрія Абрамченка, вщент зруйноване житло багатодітної родини, де є 2-місячний малюк. 

У зв’язку з трагедією, що сталась і призвела до загибелі людей, 28 вересня 2024 року в Ізмаїльській міській територіальній громаді оголошено днем жалоби за загиблими.

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області в місті Ізмаїл внаслідок дронової атаки в ніч проти 27 вересня поранено 14 людей, серед них — троє дітей. Ще три людини загинули. 

www.ukrinform.ua

Exit mobile version